Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A spiritualitás összefoglaló kategórianév. Olyan világnézeti formák, amelyek elsősorban a szellemi, természetfeletti erők, illetve a lélek értelmezésén, magyarázatán alapuló irányzatainak közös neve."
Mi is a kérdés konkrétan????
"Kb, mint lábszag pisilés közben."
Az egónak, úgy tartják három útja van arra, hogy felhívja magára a figyelmet.
Gonosztevő, áldozat, szerelmes.
Nos, aki nem tudja pozitív dolgokkal felhívni magára a figyelmet, az negatív módon próbálja meg elérni ezt: szándékosan megbántja, bosszantja, idegesíti, "cseszteti" a környezetét, hogy ez által hívja fel magára a figyelmet, s valahogyan így őrá is figyeljenek :)
Figyelnek is így rá, de hát, lássuk be, nem sok öröme van ebben a figyelemben,
.... ha csak az nem, amikor valaki beleáll a "harcba" és így energiával látja el őt.
De a jó esetben, csak egy halvány mosolyka, amit kivált másokból :)
Szerintem mint minden emberi cselekésnél, itt is lehetnek szintjei, fokozatai az aktusnak.
Gondolok a Káma Szútrára, ami javarészt nem is a pozitúrákkal foglalkozik, hanem sokkal több benne az elv.
Vagy gondoljunk a tantrikus szexre, a Lingam és Jóni masszázsra. Ott szintén testi érintés által a lélekkel foglalkozol.
Ahogy a japánok a teázást képesek voltak szertartássá emelni, úgy a szexet is lehet simán szintekkel a testi szükségletek fölé helyezni, és szeánsszá, szertartássá emelni.
Szerintem bullsh1t. Én az élvezet miatt szexelek.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!