Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek erdemes beprobalko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erdemes beprobalkoznom?

Figyelt kérdés
Egy lepcsohazban lakom egy novel aki nagyon szimpatikus, nemreg koltozott csak ide, egy honapja talan. Tobbszor ossze szoktunk futni a lepcsohazban es mindig beszelgetunk, ilyenkor tobbszor hozzamer, megsimogatja a karomat, mosolyog es nevetgel. Sosem lattam meg ferfival, csak a baratnoi szoktak jonni hozza, de kettesben sem lattam meg novel, viszont ahogy ram nez felizgat teljesen. Kozeledjek fele? Ha igen akkor hogyan? En 19 vagyok, o olyan 35 korul lehet

2018. márc. 16. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szervezz neki egy lakásavató bulit, vagy ugorj át hozzá egy kis süteménnyel. Először nem kell célzásokat tenni, inkább csak barátkozz vele.
2018. márc. 16. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak gyerekként tekint rád,aranyosnak tart,ilyesmi. Nem mindenkihez járnak naponta férfiak.
2018. márc. 16. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!