Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csinálnátok egy barátnőtökkel, ha nagyon el akarná veszíteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
Szeretne szexelni, de nem jön össze neki fiúkkal, és már elmúlt 18 is. Megszánnátok azzal, hogy lefeküdnétek ti vele?2018. márc. 15. 19:35
11/15 anonim válasza:
Ééés megint jön az örök vita,hogy mi alapján nem szűz már egy lány...itt most a szűzhártya épsége van soron de ha az nem lenne már ép neki bármi okból akkor meg hogy jajj nem igazi farok járt benne...ezt nem is értem...két nő mit csinál szerintetek egymással ha nem szexel?? mi az akkor?? én lánnyal voltam életemben először és nekem az volt a szüzességem elvesztése pedig akkor sem felcsattolhatós sem semmi nem játszott közre a szűzhártyám meg minden volt már akkor csak ép nem,akkor??
f#sz kivan már a sok okoskodó gyökérrel aki megakarja mondani hogy a másik mitől szűz meg mitől nem -.-
13/15 anonim válasza:
Amúgy az ujjazástól gyakran szétszakad a szűzhártya,sőt még sportolástól és tamponhasználattól vagy maszturbálástól is szétszakadhat. Tényleg marha unalmas a sok pihentagyúval vitatkozni,de aki élt màr szexuális aktust az nem szűz,mindegy mi van a szűzhártyájával.De van egy rossz hírem,ha a szüzesség elvesztésének a farok a feltétele,az összes leszikus nő inkább élete végéig szűz marad😝
14/15 anonim válasza:
Akkor ne vitatkozzatok az ilyen pihentagyúakkal tényleg semmi értelme. Akiről ennyire süt hogy milyen ostoba azt jobb figyelmen kívül hagyni.
15/15 anonim válasza:
Szánalomból nem szexelnék vele. Ha viszont azért szeretne velem lefeküdni, mert szeret és vonzódik hozzám, akkor szívesen szexelnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!