Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wattadon vannak jó leszbikus történetek?
Figyelt kérdés
Eddig kettő/három történet nyerte el a tetszésem, ti szoktatok ott olvasgatni?2018. márc. 13. 10:08
1/12 A kérdező kommentje:
Wattpad*
2018. márc. 13. 10:08
2/12 anonim válasza:
A Wattpad igénytelen oldal, nehéz minőségi írást találni, de keresgélj, hátha.
Én inkább írok, így nehéz megmondani, mert ott nem teszek közzé semmit.
3/12 anonim válasza:
Találtam pár jót ott is, de nagyon nehéz...
Jelenleg 2 történetet követek, az egyik ami nagyon bejött az "Elszórt Boldogság". Az írónak az első története, de nekem elég jó...
A másik pedig a "Fizika törvénye".
Mind a kettő még írás alatt áll, szóval nem befejezett. Te melyiket olvasod?
4/12 A kérdező kommentje:
Az elszórt boldogságot én is olvasom...egèsz jó... a másikba meg belenézek :) köszi a választ!
Kettőt kezdtem még el de törölte az író, amire kiakadtam :D azért keresgélek most, de tényleg elég igénytelen oldal...
2018. márc. 13. 12:33
5/12 anonim válasza:
Én olyanokat írok, ha gondolod privátban elküldöm a linkeket.
6/12 anonim válasza:
Valaki nekem is tudna pár jó linket küldeni?
7/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Küldene valaki? :)
8/12 anonim válasza:
Valaki nekem is küld linkeket? :)
9/12 anonim válasza:
Én is írtam ilyet, szóval akit érdekel, írjon privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!