Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek lányok között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lányok között beleférhet a barátságba a has és a comb simogatása?

Figyelt kérdés
leszbikus, barátság, intimitás
2018. febr. 19. 00:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát a hasát sosem simogattuk egymásnak, kivéve ha valamelyikünk terhes volt. A comb is inkább csak viccelődésnél szokott előjönni, nem csak úgy random
2018. febr. 19. 00:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Nálunk több is belefér.

Szóval igen sok lánynál de vannak akiknél nem.Személyfüggő.

2018. febr. 19. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő,beleférhet ha olyan a kapcsolat köztünk
2018. febr. 19. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért, kérdező, ti ezt csináljátok? Vagy másokról tudsz, akik ezt csinálják?
2018. febr. 19. 14:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, mi ezt csinaljuk :D nekem barátságba nem férne bele, bár én nem is csak barátságot akarok :P
2018. febr. 19. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk belefér. Nálam mondjuk nem, de ő egész más, szóval..
2018. febr. 19. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már egy kicsit túl megy a barátságon. :D
2018. febr. 19. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Legjobb barátnők vagyunk, egymás seggét szoktuk masszírozni rendesen baba olajjal😂 Persze tanga van rajtunk úgy jött a dolog hogy csorimnak elkezdett szaradni a bőre es a testápoló csípte anyukájának nem akarta meg engedni szóval engem kért meg először sírva nevettünk h h lehet ilyen szerencsetlen h hamlik a segge 😂😂😂😂 Utána már bejött a dolog sokszor ő is enyémet szokta volt hogy a seggemre ult a seggevel es ugy kentük el néha volt rá példa hogy "poénból" bedugtam neki hirtelen 3ujjam (szét volt nedvesedve) ugy felnyogott ahh imadtam hallgatni de max 5mp.ig voltam benne de nagyon bolond barátnőm úgy hogy vissza adta nekem kb fél perces nagyon durva ujjazassal. Szerintem sose nyogtem ugy mint akkor :) De poénra vette azota ha találkozunk képes nyögve köszönni és nevetünk rajta így szivjuk egymás vérét:D Tegnap élvezésig ujjaztuk egymást de csak nevetünk rajta semmi lezbit nem kepzelunk bele csak élvezzük...

18/L

2018. febr. 19. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó ez nagyon jó😂😂 Sírok😂😂😂

Nagy arcok lehettek xD

2018. febr. 19. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálamis hasonló a helyzet csak még nem ennyire komoly, szájra puszizni szoktunk vagy smarolni es uxan így zavarunkban el röhögjük :D

17/L

2018. febr. 19. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!