Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak ilyen meleg lányok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen meleg lányok? Hol ismerkednek?

Figyelt kérdés

Aki laza, de nőies. Vonzó, okos és gyakran férfiak is odavannak érte.

Én egyszerűen sehol nem találok ilyen lányt. Lehet mondani, hogy válogatós vagyok de nem kezdek olyannal akihez nem vonzódok.

A fentebb jellemzett lányok hol találnak maguknak párt ha sehol sem keresnek?

19L

2018. febr. 15. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Én ilyennek tartom magam és ismerek is még ilyen lányokat. Az miért fontos hogy a férfiak is odalegyenek érte? Sajnos a fiúk többször jönnek oda ismerkedni, nyomulni mint a lányok. Szerintem kevésbé válogatósak mint mi.
2018. febr. 15. 22:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem fontos, nem is értem miért írtam.

Ha egy nőnek gyakran vannak férfi "rajongói" ő valószínűleg nem csúnya. Bár igaz, a férfiak kevésbő válogatósak. :D

2018. febr. 15. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Valami hasonló vagyok, asszem, és kérdésedre válaszolva, hol ismerkedek: hát személy szerint nem sok helyen :D nem mondhatom el magamról, hogy járok olyan rendezvényekre, olyan társaságokba, ahol erre lehetőség lenne. Nők nem nagyon kezdeményeznek nálam, férfiak igen, így inkább abban tudok bízni, hogy kölcsönös szimpátia esetén akad olyan lány, akivel az ismeretséget, barátságot tovább tudjuk fűzni, ha ő is benne van.

Társkereső oldalakkal pedig semleges a tapasztalatom, nem jöttek be eddig.

2018. febr. 15. 22:51
 4/12 anonim ***** válasza:

én is ilyennek tarrtom magam. teljesen egyet értek az elöttem íróval.

19\l

2018. febr. 15. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 kapcsolatomat is köszönhetem az egyetemi könyvtárnak. :) Persze, nincs rá biztosíték, hogy oda okos lányok járnak, de a jelenlegi barátnőmet is ott ismertem meg 3 éve és nála szebbet, csinosabbat és pláne intelligensebbet nem ismerek.
2018. febr. 16. 09:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemről ismertem a barátnőimet. A mostani barátnőmmel én is a könyvtárban találkoztam, és bár abszolút nyálasan hangzik, de nem tudok jobbat elképzelni nála. :)
2018. febr. 16. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ez alapján válassz magadnak párt. Lehet ezért vagyok én is még egyedül:D 17/l/l
2018. febr. 17. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány vagyok. Persze nem a műköröm meg szoknya típus de igen szeretek nő lenni, de ugyanakkor megszerelem az autót, parkettázok, glettelek. A másik percben meg felveszem a szexi fehérneműm és főzök mosok takarítok shoppingolok. :) 24/L
2018. febr. 18. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia, hasonlónak tartom magam abszolút nőies vagyok és csak a nőies nők jönnek be. Mivel lánnyal sose voltam de nagyon vágyom rá így csak azt tudom írni hogy a fiúk kezdeményeznek bár én Miskolci vagyok itt nincsennek ilyenek 2 éve keresek hasonló lányt de még a megyében sem találok... Társkereső oldalakkal nem probalkozok mivel senki nem tudja rólam hogy érdekelnek a lányok is, ha össze is jönne csak úgy hogy több mint barátság..:)

18/L

2018. febr. 19. 18:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Kár, ennyi sok nőt elpazarolni...
2018. febr. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!