Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Mely személyiségjegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mely személyiségjegyeknek nem tudtok ellenállni egy nőben?

Figyelt kérdés

Mik azok a tulajdonságok, viselkedési formák, amik megragadják a figyelmeteket és arra ösztönöz, hogy jobban megismerjétek az adott lányt?

Kort is írjatok, ha kérhetem. Köszönöm!

22/l

2018. febr. 6. 11:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves, megértő, intelligens
2018. febr. 6. 17:00
 12/17 anonim ***** válasza:
En pl annak biztos nem tudnek ellenallni ha olyan iszonyatosan erzekeny lenne mint en. Szeretem ha pl egy lany magabiztos is meg minden de belül erzekeny. Sajnos ilyen lannyal aligha talalkoztam. Mindenkeppen legyen megerto.
2018. febr. 6. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Megértettem az iróniát,csak már ők is használják, hogy "leszbikus férfiak" ezért feküdjenek le velük a leszbikus nők,mert ők is leszbikisok, csak férfiak-_- Úgy értettem hogy ne honosítsuk már meg ezt a hülye szóösszetételt,ne adjunk tápot a provokációiknak.

7-es.

2018. febr. 6. 18:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Számomra az intelligencia, a határozottság, a tekintéky brutálisan vonzó tulajdonságok! Szeretem én is, ha valaki titokzatos és ha "küzdeni" kell érte.

23L

2018. febr. 6. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, leginkább annak, ha minél több olyan személyiségjegy található meg benne, mint bennem :) Lehet attól picit nagyobb a szája, vagy szerethet más dolgokat is mint én, de magjában legyen hasonlóan felépítve mint én. Ha azt kiérzem belőle, akkor biztos, hogy felkeltette a figyelmem.

27/N

2018. febr. 7. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Szőke haj, világos szem, rendezett fogsor.
2018. febr. 9. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálam a morbid humor ilyen, a mindenre kiterjedő kreativitás és a nagyon humánus viselkedés másokkal szemben

L/L/22

2018. okt. 7. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!