Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire vagytok romantikusak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok romantikusak?

Figyelt kérdés
Én nagyon:)18L
2018. jan. 31. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hmmm..Olyan 50%/60%!Nem csorgok azért...:D
2018. jan. 31. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:

#Leszbikusság!

Neked meg fszod van!

2018. jan. 31. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Az vagyok de azért nem esek túlzásba:).

19/L

2018. jan. 31. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen, pláne ha odavagyok a lányért.

22l

2018. jan. 31. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ha beleszeretek valakibe nagyon. Akkor bármit megtennék miatta, és én is meglepődöm milyen aranyos vagyok. Mert az a vicc hogy amúgy elég cinikus és realista vagyok.

19/L

2018. jan. 31. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Hangulatfüggő, de akkor is mértékkel :)
2018. febr. 1. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

Mi számít annak?

Jöhetnénk az elcsépelt dumákkal, miszerint virág, étterem, romantikázás a citán és hasonló. Valahol viszont erőltetésnek gondolom ezeket. Volt olyan barátom, akik minden évfordulón elmentek egy étterembe vacsorázni. Az utolsó évben mégsem volt már ugyanaz a jelleg, megszokássá és szimbolikus jelentéssel bírt. Ezt mind a ketten érezték, hogy ugyanaz a forgatókönyv, mégsem érzik azt, mint előtte egy évvel. Rá pár hónapra elváltak útjaik, mivel az egyik fél teljesen kiszeretett a másikból.

Ugyanez a valentin nap. Párok tömegei vásárolnak orrvérzésig mindenféle reklám cikket vagy hevesen mennek az asztalfoglalások jobbnál jobb éttermekben és wellness szállodákban. Romantikus lehet valakinek, csak ha egy bizonyos időponthoz kötjük az ilyen dolgokat, pedig ugyanúgy lehetne programot tervezni más napokra is, az már réges régen rossz.

Nem vagyok azaz alkat, aki csöpög, egy nap többször elmondom, hogy szerelmes vagyok vagy szeretem, inkább éreztetem ezt.

Érdekes az is, hogy azok az ismerőseim, akik a fenti " nagy könyveb meg van írva " cselekmény sorozatok megcsinálták, mind szakítottak. Talán a kreativitás hiánya és a tartalom mentes, sablonos dolgok miatt.

Én nem ünneplem a valentin napot, nem adok szerenádot, nem írok verset és nem fogom térden állva megkérni a kezét sem.

Talán az a romantika számomra, ha kinézek egy random helyet, aztán elmegyek a munkahelyére, viszek neki ebédet, majd kocsival elviszem az általam kiválasztott helyre, ahol kettesben lehetünk.

A virág múlandó, de az együtt átélt emlékek örökké bennünk maradnak, mint romantikus jelzővel illethető emlék.

Hogy mi volt a legromantikusabb dolog, amit csináltam ezek után? Talán az, amikor eljátszottam, hogy elfelejtettem a névnapját, mondtam, hogy elfogyott otthon a kaja és menjünk el ebédért. Végülis elmentünk, csak a wasabiba, ahol asztalfoglalásunk volt már előtte egy hónappal és egy tábla várta az asztalon, hogy boldog névnapot. Vagy amikor megnéztem a laptopján az előzményeket és láttam, hogy tetszik neki egy fossil óra, amit többször is megnézett, aztán beküldtem születésnapján a munkahelyére futárral, benne egy cetlivel, hogy remélem erre gondoltál. Vagy csak spontán benyögtem neki, mikor megtudtam, hogy mikor megy szabadságra, hogy másnap indulunk, rakjon el 5 napi ruhát és felmentünk a hegyekbe.

Nem tűnik romantikusnak, mégis spontán, nem mindig előre eltervezett és a meglepetés erejével hat, ami életben tudja tartani a kapcsolatot, a szürke hétköznapok monotonitása közben.

2018. febr. 1. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
#11 kategória!!
2018. febr. 1. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:
12 mire célzol ezzel? Ebbe a kategóriába tartozom.
2018. febr. 1. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor bocs valamit biztos elolvastam.
2018. febr. 1. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!