Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Idősebb nők, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nők, nektek mennyire jönnek be a fiatalabbak?

Figyelt kérdés

Azt hallom folyton, hogy az idősebb lányok jönnek be mindenkinek. Idősebb leszbikusokkal még nem beszéltem, úgyhogy már kíváncsi vagyok a ti vélemenyetekre is erről. Én eléggé "anyakomplexusos" vagyok, ha lehet így mondani. Leginkább azért, mert a fiatalokkal nem találom meg a közös hangot :/

Lehet, hogy egy idősebb nő viszont engem gondolna túl gyerekesnek :D

Szerintetek mennyire van esélyem egy nálam idősebb nőnél,(20-40 éves, vagy ilyesmi) ha én most töltöm a 18-at?

2018. jan. 30. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem a 40-60-ig tetszenek. 18/L
2018. febr. 1. 16:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Én annál a korosztálynál már nem is próbálkozok :D Neked azért sok sikert :D
2018. febr. 1. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy közel 21 évesen mennyire számítok idősebb nőnek, de ha nem gond, akkor válaszolok. :D

Nekem mostanában folyton a tőlem fiatalabb lányokon akad meg a szemem. Volt már olyan lány, aki 19 éves, 17 éves és egy 16 éves is tetszett már. Igazából szerintem nem csupán a kor számít, hanem a felek személyisége, érettsége és intelligenciája meg persze az is, hogy mennyire értik meg egymást, mennyire jönnek ki jól egymással stb. Mivel pl ismerek olyan 40 év körüli nőt, aki úgy viselkedik, mint egy tinédzser. Bulikba jár, leissza magát, szerelmi bánatok miatt szomorkodik, lelkileg sem tűnik valami stabilnak stb és van olyan 18 év körüli ismerősöm, aki közel sem viselkedik így, céltudatos, érett gondolkodású, tudja mit akar és tesz is a céljaiért szóval nem feltétlenül kortól függ az érettség. Szerintem nem feltétlenül kortól függ, hogy valaki összeillik-e valakivel, bár ettől függetlenül azt gondolom, hogy mégis furcsa látvány, ha a felek között sok a korkülönbség.

2018. febr. 1. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:

11-es, azért az a 60 egy kicsit durva :D

13-as, Te ilyen típus vagy, nyilván nem mindenkinek az idősebbek a vonzók.

Többen írjátok, hogy a tizen-, huszon évesek között is sok olyan van, aki külsőre idősebbnek látszik, belsőre pedig komolyabb, mint a saját korosztálya. De ez nem ilyen egyszerű, ezt majd akkor értitek meg, ha 30-35 évesek lesztek.

Ha belenéztek a negyvenéves laza, komolytalan nő szemébe, akkor is mást láttok, mint a felnőttes 20 évesében. Azok a szemek már sok mindent láttak, sokat tapasztaltak, és az nem ugyanaz, mint egy huszonéves. Akkor sem, ha ő is sok mindent megélt már.

2018. febr. 1. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
20 éves vagyok és már 2 éve Boldog kapcsolatban élek egy tőlem 16 evvel idősebb nővel. Teljesen ember és szemelyisegfuggo. Mi nagyon egymásra találtunk. És nagyon jól működik, az első perctől kezdve. Szóval semmi sem lehetetlen! ;)
2018. febr. 2. 00:38
 16/17 anonim ***** válasza:

utolsó kommentelőt reménytelve olvasom.. :) picit szerencsétlennek érzem magam a lányokkal ,de türelmes tipus vagyok....

24L

2018. febr. 21. 01:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó szintén :D Annyira rossz, hogy még nem volt egy olyan hosszan tartó, boldog kapcsolatom mint másoknak :( Sose értem, hogy mi a probléma velem :( Mondjuk nem vagyok egy adonisz, szóval sokra nem számíthatok, de akkor is 😭😭

Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy összejöjjön neked ;)😸

2018. febr. 23. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!