Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan ismerkedtek?
Annyi ilyen kérdést és választ látok, hogy itt vagy valamilyen más szerveren találtátok meg a párotokat, de én akárhányszor beszélgettem itt valakivel, annak a 90%-a pasi volt, vagy kamu profil. Szerintetek az életben, vagy online könyebb az ismerkedés?
21/L/L
Simán kiszúrható, ha hapsi az illető. Én egyből észreveszem.
Barátkozom először, aztán kezd átmenni a dolog másba. Élőben és itt is. Könnyűnek nem mondanám azért! :)
28
Én az egyik barátnőmet a suliban ismertem meg..másikat az instagram-on,s még a másik közösségi oldalon is volt pár :) ott jobban kilehet venni ki milyen beállitottságú!
Élőben s közösségi oldalakon is könnyen tudok ismerkedni :)
Szerencsésnek mondhatom magam,hogy kamu pasikba eddig még sosem futottam bele :)
Sajnos ahogyan írtad is rengeteg a kamu profil, volt egy lány akivel jól kijöttem de később "olyan" képeket kért tőlem folyamatosan és másról sem tudott beszélni csak "arról" a témáról :/
Élőben szerintem kicsit nehezebb, viszont ott ismerheted az illetőt, és biztosra tudhatod hogy lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!