Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies leszbikusokkal hol tudnék ismerkedni? Vagy talán nincs is olyan?
Nő vagyok és én sem értem miért jó, ha valaki egy kövér, tüsihajú, bajuszos csajjal van együtt - aki jóformán már férfi.
Nekem is inkább a nőies nők tetszenek, de nyilván őket lehetetlen megtalálni hiszen mindenki heterónak hiszi őket.
Nem feltétlen pasi az aki kiír ilyen kérdést, decemberben én is írtam ki hasonlót, nem kell egyből előadni itt a harcileszbit és nekimenni mindenkinek, ez annyira ellenszenves.
Pedig a 10-es valaszolonak igaza van.
A kerdezo nagy valoszinuseggel egy srac, ugyanis beszeltem vele privatban is mert rogton ram irt.
(1. valaszolo vagyok)
Oké, akkor srác, de nem mindenki pasi aki ilyen kérdést ír ki.
Gondolom ezért nem írt nekem vissza az egyik ember, akinek privátot írtam, mert azt hitte ffi vagyok... :/
Azért 10-es kissé te túlzásba viszed a dolgot. tételezzük fel, hogy a kérdező nő, még ha nem is az.
"Nőies leszbikusokkal hol tudnék ismerkedni?"
Ez teljesen oké, nekem sem sem tetszenek a pasis nők, hiába kamus a kérdező, én is azt állítom, ha férfias társat szeretnék, férfit keresnék magamnak. Szóval ez teljesen jogos. Nem tartom vonzónak se a tinifiú kinézetű csajokat, nem a kopaszra nyírt, nagy darab nőket. De ez NEM bántás, NEM szidás!! Mindenkinek más tetszik, én sem tetszem sok embernek és vica-versa.
A kérdés ezt leszámítva tényleg elég látványosan provokáció.
Megismétlem,hogy a kérdés stílusából és nem a tartalmából jött le hogy pasi.
Írtam,hogy én is a nőies nőket szeretem,oké ha más is,de ahhoz hogy ezt megértsük nem kell taglalni,hogy milyenek a fiús lányok,miért nem ők kellenek,ez igenis kötekedés és sértés.Nem az hogy nőies nőt keresel,hanem az hogy csúnyák,szinte férfiak stb.
Te pl.mit szólnál ha leírnám,hogy"Nekem a telt lányok teteszenek,nem a botsáskák,akiknek kiáll a bordájuk meg a kutya játszik csonttal?". Kb.ilyen szintü,ha kérdés. Elég azt leírni ki tetszik,a másik végletere nem kellenek megjegyzések.
De mondtam,hogy a kérdező ezzel burkoltan arra céloz,hogy minden leszbikus csúnya és férfias, nyílván mert valamelyik kérdés alatt helyre lett téve(ezért kell védeni ugye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!