Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero legjobb barátnő? Volt valaki hasonló helyzetben?
A legjobb barátnőmről lenne szó. Régen "csak" barát volt, de már nagyon vonzódom hozzá. Sokszor képzelem el milyen jó lenne ha nem csak barátként járnánk össze, hanem hozzá érhetnék, bókolhatnék neki...
De persze ő hetero. Már 8 pasija volt, ebből 2 komoly kapcsolat ami évekig tartott.
Ő tudja hogy én bi vagyok, de csak pasikról szoktunk beszélni. Mikor elmondtam neki hogy érdekelnek a lányok, nagyon kellemetlen volt mert nem igazán tudta kezelni. Azóta ez kínos téma mindkettőnknek.
Annyira nagyon belezúgtam hogy már úgy érzem jobb ha kerülöm. De akkor meg ő nem értené, mert hiszen, legjobb barátnők vagyunk.
Ilyenkor mi a teendő?
22 éves vagyok, de ő az első lány akibe beleszerettem. Még nem voltam ilyen szituban. Néha voltak jelek amik alapján talán szexben benne lenne.. múlt héten is utalgatott rá.. de én többet szeretnék. Vagy ha lefeküdnénk talán változna a véleménye?
:(
ha kockára akarod tenni a kapcsolatotokat,segitek.
de végülis,ha összekaptok akkor valos indokkal kerülheted,és találhatsz mást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!