Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt már valaki sugar mummy?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki sugar mummy? Vagy volt valaki sugar baby?

Figyelt kérdés
Engem izgat ez a helyzet, és nem is elsősorban a pénz miatt, hanem az alárendeltség tetszik. Nem véletlenül ebbe a kategóriába írtam, a leszbikus kapcsolatok érdekelnek.
2017. dec. 27. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, még nem... De ha a pasiknak jár sugar baby, akkor azoknak a nőknek is lehessen, akik ezt megengedhetik maguknak. ;)
2017. dec. 27. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Te melyik vagy? Amugy ezt en is kiprobalnam:D de szerintem leszbikusoknal nehezebb ilyent talalni.
2017. dec. 27. 16:36
 3/11 A kérdező kommentje:
A baby. Te is? :D
2017. dec. 27. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de szerintem kevés sugar mummy van a világon.

Ugyanis a mummy szó múmiát jelent... :)

2017. dec. 27. 17:28
 5/11 A kérdező kommentje:
bocs, jogos, mommy
2017. dec. 27. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:

#4: Ezen jót röhögtem, nekem fel se tűnt! :D

Engem is érdekelnek az idősebb nők, persze nem mindegyik, de az a része hidegen hagy, mennyi pénze van. Lehet tőlem dúsgazdag vagy a templom egere is kis túlzással. Maga a helyzet izgató, de nekem a kiszolgáltatottság annyira nem tetszene, meg nem is hiszem, hogy bárki is akarná, hogy én legyek a sugar baby-je :D

Miért nem próbálkozol puncson? Vagy ott csak sugar daddyk vannak? (Nem vagyok képbe vele teljesen)

2017. dec. 27. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem is izgat a dolog :O ... bár a puncson nem csak férfiak keresnek sugar babbyt meg fordítva ?
2017. dec. 27. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Lehet nulláig lepontozni de elmondom a véleményem

Engem ettol az egész sugar daddy meg mommy meg baby dologtól a hányinger kerülget

Már maga ez az elnevezés is valami förtelem

Köze nincs egy normális emberi kapcsolathoz és mondhattok bàrmit ennek a szubkultúrának pont hogy a pénz az alapja annélkül már nem azt jelenti amire ti értitek

Hajrá nulláig meg se álljatok

További szép estét

2017. dec. 27. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Annál sincs minden rendben fejben,aki ilyenbe belemegy.Van pénzem,de biztosan nem kis cafkáknak fogom adni .Akkor sem mennék bele ha nekem fizetnének-_-

40/N

2017. dec. 28. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sem érdekel ez a hülyeség normális, nőt.Hogy a perverz,pedofil öreguraknak bejön az egy dolog, de egy egészséges nőt jobban fog izgatni pl.

egy vacsora egy hozzáillő, felnőtt,kifejlett 30-as nővel,akinek nem kell még egy kávéra is pénzt adni, mint "szex" egy éretlen, gyerektestű kamasszal.

2017. dec. 30. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!