Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Félénk lány hogy jelezhet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk lány hogy jelezhet, hogy bejössz neki?

Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Úgy,hogy erőt vesz a félénkségén.

Pillantásokkal,érintéssekel és ha mégjobban sikerül erőt vennie magán akkor konkrét szavakkal.

Tudom,nehéz,de akkor van a legtöbb esélyed,ha nyíltabban mersz jelezni

2017. dec. 21. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés... élőben még nem igazán jöttem rá, inkább csak neten merek kezdeményezni. Esetleg megpróbálsz szóba elegyedni vele valami közös dolog kapcsán, vagy a helyszín alapján (pl ha évfolyamtársak vagytok, akkor azt használod ki; ha mondjuk ő a pénztáros, akkor valami kérdést tegyél fel egy termékkel kapcsolatban, stb). Nem mondhatom, hogy ezek 100% bevált tuti tippek, de én is elég visszahúzódó vagyok, ilyen módon mégis tudnék kezdeményezni.
2017. dec. 21. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Kedvesebb veled az átlagnál. Mindennel próbál a kedvedben járni. Totál zavarban is lehet előtted. Mosolyog. Ilyesmik a tapasztalataim...
2017. dec. 21. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Félénken 😀 apró jelekkel
2017. dec. 21. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha már látod, hogy félénk és tényleg érdekel téged, segíts neki annyiban, hogy te kezdeményezel és figyeled a reakcióit.

Az én barátnőm roppant visszahúzódó, nehezen nyílik meg mások előtt,előttem is nehezen nyílt meg. Én mindig beszélgetéseket kezdeményeztem vele,aztán elhívtam ide-oda.Türelmesnek kell lenni, aki nagyon félénk az nem fog azonnal megnyílni egy-két beszélgetés után sem.Én abból tudtam, hogy ő is közeledni szeretne, hogy aktívabban részt vett a beszélgetésben és látszólag jobban is érezte magát egy idő után a társaságomban, eleinte zavarban volt, nehézkesen haladtunk.Aztán egyre többet mosolygott mikor együtt voltunk, elkezdett ő is témákat adni, mert amúgy mindig én irányítottam a beszélgetést,gyakrabban hívott, az utolsó fázis az volt,mikor mesélt az érzéseiről, úgymond kiöntötte a szívét nekem.Ekkor elmondtam neki, hogy szeretem, ő viszonozta és összejöttünk, azóta boldogok vagyunk, kiegyensúlyozottabb lett és bízik bennem.

Nem írtad, hogy mégis mennyire félénk, mennyire irányítja a félénkség a természetét, de a lényeg, hogy kezdeményezz és légy türelmes, márha érdekel annyita, hogy segíts neki megnyílni.

2017. dec. 21. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok: bocsi, félreértelmeztem, ezek szerint nem te vagy a félénk lány 😅
2017. dec. 21. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem többet van zavarban bizonyos helyzetekben pl ami mást nem hoz zavarba azt őt zavarba hozza, többet van a társaságodban, engedékenyebb veled
2017. dec. 27. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!