Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusnak minősülnek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusnak minősülnek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Több lánnyal is beszélgettem, akik teljesen leszbikusnak vallották magukat, de azért ha épp nem volt lány, akivel szexelhetnek, akkor férfiakkal oráloztak.

Azt mondták szükséghelyzet és nem is élvezik annyira, mint lánnyal.

Félreértés ne essék, ezt a kérdést nem a kanos pasiknak írtam ki reménykeltőnek. Pusztán érdekel, hogy az, aki csak és kizárólag szexuális kielégülés céljából pettingel pasikkal (szóval behatolás egyáltalán nincs), hívhatja-e magát leszbikusnak ettől eltekintve?

L/L

2017. dec. 14. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem leszbikusok ezek a lányok, de őszintén szólva engem felháborít, hogy a legtöbb ember csak úgy kiejt dolgokat a száján anélkül, hogy átgondolná azt, amit mondott. Én azt gondolom, hogy először mindenki elemezze saját magát, gondolja végig a szexualitását, az érzéseit stb és csak utána merje határozottan kiejteni a száján, hogy ilyen szexuális meg olyan szexuális. Bár a biszexeknél van általában az, hogy később jönnek rá, hogy a saját nemük is és az ellenkező nem is érdekli, de én azt gondolom, hogy nem feltétlen kell magunkat bekategorizálni. Viszont, ha már híreszteli valaki, hogy leszbikus meg biszex meg ez meg az, akkor ahhoz tartsa magát könyörgöm és csak akkor mondjuk ki, ha biztosak vagyunk benne, mert ha pl. heteronak valljuk magunkat, de mégis összefekszünk a saját nemünkkel is azzal rohadtul megzavarjuk a környezetünket és azt fogják gondolni, hogy most akkor döntsük már el, hogy szoknya vagy nadrág vagy mindkettő. Ha nem vagyunk biztosak benne, akkor inkább maradjunk csendben. Inkább ez, minthogy beszélünk össze-vissza mindent. Az ilyen bizonytalan, magukat leszbikusnak valló lányok miatt hiszik azt a férfiak, hogy egy leszbikus lányt meglehet döngetni, de akármennyire is fáj a férfiaknak egy vérbeli leszbikust szexuális tekintetben teljesen hidegen hagynak a férfiak. Akkor sem létesítenek semmiféle szexuális kapcsolatot férfiival, ha szükséghelyzet van akkor sem. Egy igazi leszbikus nem tud vonzódni pasikhoz. Azok a lányok, akik leszbinek mondják magukat és mégis pettingelnek vagy lefekszenek pasival, azok a lányok valószínűleg bizonytalanok a szexualitásukat illetően vagy olyan biszexek, akiket jobban vonz a saját neme és kevésbé az ellenkező neme, de ettől még nem leszbikusok.
2017. dec. 14. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

Nem mindegy, hogy ki micsoda? Nem kell ezt ilyen komolyan venni.

Véleményem szerint kevés olyan ember van, aki 100% meleg vagy hetero, de attól még egyértelműen húzhat egyik oldal felé.

2017. dec. 14. 19:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondták szükséghelyzet"

Ki az a hülye, aki egy ilyen béna dumát benyal? Nincs szexben olyan, hogy szükséghelyzet. Aki valóban leszbikus, nem csinál a pasikkal semmi szexuális jellegűt és pont.

2017. dec. 14. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Butaság!Az a leszbi aki csak és kizárólag nőkkel képes szexuális együttlétet folytatni.Ezek miatt a nők miatt nem hiszik el ha valaki leszbikus!
2017. dec. 15. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!