Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus kapcsolatban élek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kapcsolatban élek, viszont gyereket akarok. A hagyományos módon. Ezért szombatonként eljárok bulizni. A barátnőm azt mondta elfogadja, mégis sokat hisztizik. Mit tegyek vele? 26/l

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 11:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszéltek össze egy homoszexuális férfi párral? És akkor lenne biológiai apja is, és nekik is és nektek is lenne egy gyerek. Tudom, fura család lenne, de szerintem így mindenki jól járna....
2017. dec. 2. 17:43
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Biztos f.a.s.z.a. lenne mikor megkérdezné a gyerek hol van apa,és mit keres itt veled ez a néni? A.g.y.f.a.s.z.t kapok az ilyen emberektől.Biztos mentálisan egészséges gyereket lehet így nevelni.Nem gondoltok csak magatokra,a gyerek az meg másodlagos hogy nő fel,milyen mintát lát.Ja vagy ő is legyen l.e.s.z.b.i. mi?
2017. dec. 2. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem kell bulizni járni kapsz itt majd elég privit önkéntes donoroktól.
2017. dec. 2. 21:54
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
kisfiam akadjál már le a leszbikus topicról, senki nem akarja a korcs kölykeidet.
2017. dec. 3. 01:47
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy nagy fas...ság ,de komolyan rgy igazi leszbikus nem tenné szét a pi...ját egy fa..nak. ha nem kam7 ez az egész akkor egy köcsög ku..va vagy és ne csodálkozz hogy a baránőd hisztizik én le is szúrnálak ha mellettem ba..ni akarnál, elküldenélek a halál fa...ára te elmebeteg. Ha purgyék kell akkor csavoval éljel es ne szórakozz egy nő erzéseivel
2017. dec. 3. 13:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus 64%!! Csihadjál mán!!

nem ér annyit

2017. dec. 3. 13:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj azzal, ha az ember donort keres, hogy a pasik félnek attól, hogy a nyakukba varrnak gyerektartást a végén, a nő meg, hogy a pasi esetleg még is úgy dönt, hogy kell a gyerek.

A bulival az a baj, hogy... undorító. Szerintem. Én egyszerűen mentálisan kiakadnék, ha a barátnőm idegenekkel kezdené dugatni magát, a nemi betegségekről nem is beszélve.

Mindenképpen a mesterséges a legtisztább.

2017. dec. 4. 08:04
 18/21 anonim ***** válasza:
35%

Ez egy nagyon gané dolog, átverni egy hetero férfit, hogy felcsináljon. Azt már nem is emelem ki, hogy leszbikus létedre. Hát fuj. Tényleg egy utolso ember vagy. Sajnálom szegény férfit, de a barátnodet is. Ne akarj gyereket, szegénynek dédó anyja lesz.

Már csak margóra írom, ha nekted leszbikusoknak a punci kell, akkor ne akarjatok gyereket, mert az farokbol származó spermábol lesz. Farok meg elvileg nem kell. Akkor? Biologia és a Föld dontott, nincs gyerek. Lepontozhatjátok azt a sok embert, aki (még ha alpári modon is) de azzal érvelt, hogy nehéz sora lenne a gyereknek két leszbikus szulovel. De egyet értek veluk én is. Nincs itt elfogadva ez a dolog se jogilag, se norálisan. És ahogy már írtam, már bocsi, de ez nem "normális", punci-punci. En elviselem ha téged az a "nem normális" érdekel, csináld, de gyereket akkor már ne keverjetek bele, mert az bizony farok-punci dolog...

Gondolom rájottetek, hogy hetero férfi.

2017. dec. 6. 12:38
 19/21 titkoskert ***** válasza:

Gyereket törvényes úton akarj, ha leszbikus kapcsolatban élsz. Nem atverve boldog boldogtalant. Ha annó a barátnőm ezt benyogte volna, azt mondtam volna:oké, de én utána bottal sem piszkallak meg!!

L

2017. dec. 9. 01:46
 20/21 anonim ***** válasza:
62%

"Heteró kapcsolatban élek, de a férjemnek nem lehet gyereke. Én viszont gyereket akarok. A hagyományos módon. Ezért szombatonként eljárok bulizni. A férjem azt mondta elfogadja, mégis sokat hisztizik."

Ha így tetted volna fel, sejtheted, milyen válaszokat kapnál. A te eseted miért lenne más?

2017. dec. 28. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!