Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kapcsolatban élek, viszont gyereket akarok. A hagyományos módon. Ezért szombatonként eljárok bulizni. A barátnőm azt mondta elfogadja, mégis sokat hisztizik. Mit tegyek vele? 26/l
Jesszus 64%!! Csihadjál mán!!
nem ér annyit
Az a baj azzal, ha az ember donort keres, hogy a pasik félnek attól, hogy a nyakukba varrnak gyerektartást a végén, a nő meg, hogy a pasi esetleg még is úgy dönt, hogy kell a gyerek.
A bulival az a baj, hogy... undorító. Szerintem. Én egyszerűen mentálisan kiakadnék, ha a barátnőm idegenekkel kezdené dugatni magát, a nemi betegségekről nem is beszélve.
Mindenképpen a mesterséges a legtisztább.
Ez egy nagyon gané dolog, átverni egy hetero férfit, hogy felcsináljon. Azt már nem is emelem ki, hogy leszbikus létedre. Hát fuj. Tényleg egy utolso ember vagy. Sajnálom szegény férfit, de a barátnodet is. Ne akarj gyereket, szegénynek dédó anyja lesz.
Már csak margóra írom, ha nekted leszbikusoknak a punci kell, akkor ne akarjatok gyereket, mert az farokbol származó spermábol lesz. Farok meg elvileg nem kell. Akkor? Biologia és a Föld dontott, nincs gyerek. Lepontozhatjátok azt a sok embert, aki (még ha alpári modon is) de azzal érvelt, hogy nehéz sora lenne a gyereknek két leszbikus szulovel. De egyet értek veluk én is. Nincs itt elfogadva ez a dolog se jogilag, se norálisan. És ahogy már írtam, már bocsi, de ez nem "normális", punci-punci. En elviselem ha téged az a "nem normális" érdekel, csináld, de gyereket akkor már ne keverjetek bele, mert az bizony farok-punci dolog...
Gondolom rájottetek, hogy hetero férfi.
Gyereket törvényes úton akarj, ha leszbikus kapcsolatban élsz. Nem atverve boldog boldogtalant. Ha annó a barátnőm ezt benyogte volna, azt mondtam volna:oké, de én utána bottal sem piszkallak meg!!
L
"Heteró kapcsolatban élek, de a férjemnek nem lehet gyereke. Én viszont gyereket akarok. A hagyományos módon. Ezért szombatonként eljárok bulizni. A férjem azt mondta elfogadja, mégis sokat hisztizik."
Ha így tetted volna fel, sejtheted, milyen válaszokat kapnál. A te eseted miért lenne más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!