Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti szeretitek a 69-et?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek a 69-et?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran szoktátok csinálni?

2017. nov. 24. 10:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Mi szeretjük és elég gyakran csináljuk.
2017. nov. 24. 10:58
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Én nem szeretem, nem tudok két dologra egyszerre figyelni...
2017. nov. 24. 11:11
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy nem tudsz két dologra egyszerre figyelni 🤔
2017. nov. 24. 11:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, ezt a két dolog egyszerre problémát.

Speciel velem úgy van, hogy nagyon szeretem figyelni a másik mit és hogyan élvez.. és annyira a másikra koncentrálok, hogy én nem tudok közben elélvezni.

Szerencsés akinek megy, de értsék meg, hogy vannak, akiknek nem:D nincs ezzel gond.

Nekem mondjuk a másik problémám, hogy olyan lányokkal voltam eddig együtt, akik nagyon nedvesedtek szex közben.. és azért ha ilyen lány alatt vagyok, néha kicsit kellemetlen, ezt gondolom részletezni nem kell:D

Jó dolog összességében, de én szeretek külön is koncentrálni a páromra.

2017. nov. 24. 11:39
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

Sok "ész" szorult belétek, az utolsót kivéve...-.-

Vagy arra figyelek hogy én élvezzek el vagy arra hogy a másik. Nem tudom a kettőt egyszerre élvezni..

2017. nov. 24. 11:45
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

Én sem szeretem, pont az az ok miatt, amit Tooru írt.

Másik meg az, hogy annyira jól csinàlja, hogy semmi màssal nem tudok foglalkozni. :)

Szóval jöhet a lepontozás ide is.

Még annyit: áruljátok már el, hogy mire ez a folytonos lepontozás?

Ha megkérdezed szeretem-e a lekváros palacsintát, mert te imádod, és nekem inkább a túrós jön be, akkor fulladjak bele, mert nem ugyanaz tetszik mint neked? Vagy mi?????

Miért???

2017. nov. 24. 11:56
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

7-es:

Neked 100% nálam harmincvalamennyi... :D

Csak nem szeretnek egyesek mert biszex vagyok. Szerintem. Mert ugye ki van írva a nevem, már találkoztak ezzel és gyorsan lepontoz akinek ez nem tetszik :D

Mert amúgy igazad van, nem tetszik neki hogy én mást szeretek. Nem mindenkinek jön be a 69-es póz, ez van. Bele haltok lepontozók?

2017. nov. 24. 12:32
 8/24 anonim ***** válasza:
72%

Tooru!

Ha kiínám a nevem, elhiheted én is nullán lennék! :DD

Máshol is látom a neved, ergó más kategóriához is hozzá tudok szólni, szóval nem vagyok 100% nőpárti én sem.

De attól, hogy voltam hapsival együtt, párkapcsolatom nővel volt, szóval szerintem ugyanolyan értelmesen hozzá tudok szólni egy leszbikus témához, mint aki ez a “tüntető” leszbi típus, hogy akit érintett férfi az takarodjon innen.

Istenem micsoda visszamaradottság ez...

2017. nov. 24. 12:49
 9/24 A kérdező kommentje:

Még jó hogy engem nem lehet lepontozni, mert én is biszex vagyok :D

Amúgy köszi az értelmes válaszokat.

2017. nov. 24. 12:51
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
Most tuti le lennél pontozva kérdező... :D
2017. nov. 24. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!