Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a 69-et?
Én megértem, ezt a két dolog egyszerre problémát.
Speciel velem úgy van, hogy nagyon szeretem figyelni a másik mit és hogyan élvez.. és annyira a másikra koncentrálok, hogy én nem tudok közben elélvezni.
Szerencsés akinek megy, de értsék meg, hogy vannak, akiknek nem:D nincs ezzel gond.
Nekem mondjuk a másik problémám, hogy olyan lányokkal voltam eddig együtt, akik nagyon nedvesedtek szex közben.. és azért ha ilyen lány alatt vagyok, néha kicsit kellemetlen, ezt gondolom részletezni nem kell:D
Jó dolog összességében, de én szeretek külön is koncentrálni a páromra.
Sok "ész" szorult belétek, az utolsót kivéve...-.-
Vagy arra figyelek hogy én élvezzek el vagy arra hogy a másik. Nem tudom a kettőt egyszerre élvezni..
Én sem szeretem, pont az az ok miatt, amit Tooru írt.
Másik meg az, hogy annyira jól csinàlja, hogy semmi màssal nem tudok foglalkozni. :)
Szóval jöhet a lepontozás ide is.
Még annyit: áruljátok már el, hogy mire ez a folytonos lepontozás?
Ha megkérdezed szeretem-e a lekváros palacsintát, mert te imádod, és nekem inkább a túrós jön be, akkor fulladjak bele, mert nem ugyanaz tetszik mint neked? Vagy mi?????
Miért???
7-es:
Neked 100% nálam harmincvalamennyi... :D
Csak nem szeretnek egyesek mert biszex vagyok. Szerintem. Mert ugye ki van írva a nevem, már találkoztak ezzel és gyorsan lepontoz akinek ez nem tetszik :D
Mert amúgy igazad van, nem tetszik neki hogy én mást szeretek. Nem mindenkinek jön be a 69-es póz, ez van. Bele haltok lepontozók?
Tooru!
Ha kiínám a nevem, elhiheted én is nullán lennék! :DD
Máshol is látom a neved, ergó más kategóriához is hozzá tudok szólni, szóval nem vagyok 100% nőpárti én sem.
De attól, hogy voltam hapsival együtt, párkapcsolatom nővel volt, szóval szerintem ugyanolyan értelmesen hozzá tudok szólni egy leszbikus témához, mint aki ez a “tüntető” leszbi típus, hogy akit érintett férfi az takarodjon innen.
Istenem micsoda visszamaradottság ez...
Még jó hogy engem nem lehet lepontozni, mert én is biszex vagyok :D
Amúgy köszi az értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!