Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy nálam dupla annyi idős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nálam dupla annyi idős (48) nővel vannak szexuális jellegű fantáziáim akkor az már anyakomplexusnak számít?

Figyelt kérdés
egyébként jó viszont ápolok anyukámmal

2017. nov. 22. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
ha arról fantáziálsz, hogy az illető nő gondoskodik rólad akkor igen DE ha csak arról, hogy jól leápol akkor szerintem nem.
2017. nov. 22. 14:44
 2/7 A kérdező kommentje:
leszbikus nő vagyok szóval nem ápol le
2017. nov. 22. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos,hogy azt jelenti,hogy anyakomplexusod van.
2017. nov. 22. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, szerintem ez sima gerontofília, tekintve hogy a 48 éves már nincs reproduktív életkorban. igen, tudom hogy ezt egy csajnak írom ;-)
2017. nov. 22. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
#2 akkor megollózátok egymást, lesz@rom, a lényege az, hogy amíg a szex érdekel addig nincs anyakomplexus, ha meg az is, hogy egyengesse az életed szóljon bele, hogyan élsz akkor egy második anyukára vágysz akivel pluszban még szexelnél is.
2017. nov. 22. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, olvass utána az anyakomplexusnak. Ha nem anyukádat keresed/látod benne, ha nem azt akarod, hogy anyaskodjon feletted, akkor nem az, gondolom nem mondok újat azzal, hogy az ember lánya nem akar szexelni az anyukájával.

Egyszerűen csak vonzódsz hozzá, bejön, sehol sincs törvénybe iktatva, hogy csakis és kizárólag veled egy korú vagy + - 1-2 évvel idősebb/fiatalabb emberhez vonzódhatsz, ha egy szép nőről van szó, aki az eseted nincs mit csodálkozni rajta ha tetszik, izgat, ez biológiai-kémiai folyamat, a hormonjaid nem fogják azt mondani, hogy jajj, ö idősebb, őrá nem aktiválódunk, vagy szerinted igen?Meg sok esetben nem is lászik az illető kora, szerinted a szervezeted el elkéri a személyijét, mielőtt elkezdi a hormontermelést? Egy szép és vonzó nő kortól függetlenül tetszhet bárkinek

.Képzeld nekem is jó a viszonyom anyukámmal, és nem keresem őt más nőkben, sőt nem is tetszenek az anyukám típusú nők.Egykorú emberek között is vannak óriasi különbsegek.

. Most hirtelen szinte minden korosztályból tudnék sorolni olyanokat akikkel szexuális fantáziáim vannak és mind maguk miatt tetszik, nem keresek bennük senkit, nem is a koruk miatt, csak úgy maguk miatt tetszenek, akárhány éves lennék, teteszenének.

. pl. Jennifer Lawrence -26,

Rihanna -29

, Blake Lively- 30,

Olivia Wilde - 33

Beyonce -36

Eva Green- 37

Resse Witherspoon- 41

Sofia Vergara - 45

Jennifer Lopez - 48

Salma Hayek- 51...

24//L

2017. nov. 22. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Vajon az olyanok, mint 4es miért csodálkoznak ha gyűlölik őket a leszbikusok?
2017. nov. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!