Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Titeket vonz a megerőszakolós szerepjáték? (lánnyal természetesen)

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 08:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, mindkettő :)
2017. nov. 12. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem
2017. nov. 12. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Én az aktiv oldal vagyok és az eddigi barátnőimet izgatta, hogy időnként erőszakos vagyok. El is játszottunk egy szituációt egyikkel, elindult haza, én pedig követtem és letámadtam éjjel az utcán. Volt olyan is, hogy olyat játszottunk, hogy én vagyok a munkaadó és fogdosom őt, meg végül térdre kényszerítem. :) Jó játékok ezek és beleférnek a normalis szexualitás részébe. :) 27/N
2017. nov. 17. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!