Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy kell jól nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell jól nyalni?

Figyelt kérdés
Még sose voltam nővel, de lehet hogy sor fog rá kerülni és félek hogy nem tudom majd kielégiteni. Mivel engem se tudtak még ezért nem tudom hogy mi a teknika. Plusz attól is félek hogy én se tudok elmenni de az mellékes. Kérlek segítsetek.
2017. szept. 25. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Csak nyalj,fald fel a csajt nem olyan nehez.Es kicsit szivd is:)En imadom,es azt is ha nekem csinaljak:)L szivesen segitek meg ha valamiben kell.
2017. szept. 25. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Először is, ne a punci nyalással kezdd, hanem alaposan izgasd fel a lányt. Megcsókolod, közelebb húzod magadhoz, közben a kezed a teste minden pontjára vándoroltatod. Apró puszikat adj a nyakára, óvatosan meg is haraphatod. Amikor lekerül a ruha, akkár eljátszadozol a melleivel, majd lefelé haladva puszilgasd végig a hasát. Ha ez megvan, akkor a belső combjaira adj puszikat, vagy nyalogasd. Foghatod is a kezét ez idő alatt, a hatás érdekében. Ne térj rögtön a csiklóra, nyalogasd a bejárat körül, hogy kb. ő húzza a fejed a csiklójához. A csiklót nyalhatod körbe-körbe vagy fel-le, ahogy kéri. Először a nyelved hegyével, de arra ügyelj, hogy erőteljesebben használd. Ilyenkor valószínűleg már folyni fog a lány, fokozatosan becsúsztathatod egy-két ujjad. Figyelj a lány rezdüléseire, ha valami nem tetszik neki, úgyis szólni fog. Ja, és ha látod, hogy élvezi, abba ne hagyd semmiképp, és változtass a technikán se!
2017. szept. 25. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. És ha szűz a csaj akkor is ujjazzam meg?
2017. szept. 25. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, csak lassan és türelmesen.
2017. szept. 25. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!