Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Külsőre milyen típus jön be nektek?
Tudom, a belső az, ami igazán megtart, de mégis van egy idealizált kép, amihez jobban vonzódunk, egy esetünk. Én nőies vagyok, nekem a nőies nők jönnek be, főleg a szőkék, és akiken van mit fogni *-* :D ti külsőre milyen típusba tartoztok (na ezt lehet csúnyán fogalmaztam meg, bocsi), és milyen külső/viselkedés vonz? :)
20/l
A nőiesebb lányok tetszenek jobban, szőkék is, barnák is; arányos, nőies alakkal, vagy ahogy te mondtad, "akiken van mit fogni" :)
Viselkedésre azt mondanám, hogy szeretem, ha tudja, mit akar, határozott, akár domináns, de azért legyen megértő és türelmes. Ha nem türelmes, akkor sosem bújok ki igazán a csigaházamból, és akkor sajnos nem megyek sokra a két szép szemével. Én csendesebb, visszahúzódó típus vagyok, és én is a nőies nők táborát gyarapítom.
22/l/l
Én külsőleg nőies vagyok és a fiúsabb lányok jönnek be. Bár igazából mindegy, hogy hogyan néz ki ha beleszeretek akkor úgy se a külseje fog érdekelni.
18/l
Én nőies vagyok hosszú barna hajjal, külsőre azok a lányok jonnek be, akiken van mit fogni és inkább nőiesebbek, belsőre meg ha van egy őrült, vicces, bolondos oldala😊
17/L/L
ezen már sokat gondolkodtam. Alapból a nőies lányok jönnek be, akiken ahogy már sokan mondták, van mit fogni. Szeretem, ha határozott és tudja, hogy mit akar, de szerény és aranyos. Az arc nálam fontos, az összkép. Ideálokat is tudnék mondani, de az első nő, akibe szerelmes lettem, pont nem illik ebbe az általam megalkotott képbe, mármint külsőleg.
Szerintem ez eléggé összetett és sok mindentől függ, de azért van pár dolog, ami nagyon meg tud fogni. :)
21/l/bi
Nekem a nőies nők jönnek be. Főleg a barna/vörös hajúak és barna/zöld szeműek. Egy igéző tekintet,egy bájos mosoly...hmm..:D.
Én is nőies nő vagyok:)
Szökésbarna felhosszú haj, nőiesen hordva, kék szem, karakteres arc, határozott egyéniség. Magas, és normál testalkat.
Tudjon nevetni, sírni, ölelni, bízni. A tekintete legyen csábító, lángoló, de mély. Akiről soha nem tudom levenni a tekintetem (már 7 éve)... 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!