Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hétköznapokban ki hordja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétköznapokban ki hordja nálatok a "nadrágot"?

Figyelt kérdés

Nem igazán szexuális jellegű

Amikor tipikus férfi feladatok adódnak, ti hogyan oldjátok meg? Pl. a mosogatóban elromlik a csaptelep, defektet kap a kocsi az út szélén, fát kell vágni, konyhába fel kell szerelni egy lámpát stb.

2017. szept. 19. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs férfi női uralom ő is segít mosni talarítani joh nyílván én nem értek egyes szerelési dolgokhoz annyira mint ő de általába ha mondja mit tegyek akkor segítek neki ott ahol tudok és ő is ilyen velem :)
2017. szept. 19. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát mi nem lakunk együtt de én vagyok az aki a ferfias dolgokat vegzi (fogja végezni idővel ha együtt leszünk)

Ha cipelni kell akkor én cipelek mert én vagyok az aki eddz is,izmosabb alkat is vagyok meg én ertek sok mindenhez :)

2017. szept. 19. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Senki, amúgy sem egészséges ha egy

kapcsolatban valaki "hordja a nadrágot". És attól, hogy valaki tud szerelni még nem lesz "férfias".Ismerek heteró párt a férfi igazi papucs, mégis ő szerel, mert a nő nem ért hozzá, de mégsem a férfi "hordja a nadrágot".

Amúgy mivel egyikönk sem ért az ilyesmihez és nem is érdekel minket, ha elromlik valami szerelőt hívunk, ha a kocsi defektet kap én pl.simán haza megyek defekttel is, de fel is hívhatjuk egy ismerősünket vagy az apámat,akik értenek hozzá. Alkatrész cserét stb.szintén a szerelő csinálja, mi csak takarítjuk az autót. Fát minek kellene vágni, a mai világban kinél nincs gázfűtés?Amúgy ha a tüzép mellett megyek el mindig lárok felvágott fát, ha kellene készen felvágva vennénk vagy szintén lehet szólni ismerősnek,rokonnak aki felvágja. Lámpa, szintén ismerős vagy szakember, és minden javítás,szerelés ugyanígy. Cipekedni nem kell, a nehezebb dolgokat be lehet pakolni az autóba, de amúgy sem szoktunk 100kg-s dolgokat cipelni táskaban, 5-10 kg-t meg egy egészséges felnőtt nő elbír egyedül is.

2017. szept. 19. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöttem szólóval! A másik, hogy pl a favágás meg ezek nem férfi munka, egy egészsèges felnőtt nő is megtudná csinálni, ha akarja, szóval nem kell úgy beállítani mintha feltétlenül férfi kellene hozzá. 150 centis 14 éves gyermekként is megtudtam csinálni annó, miután hazaèrtem az iskolából, a többi csak kifogás. Egy fali polcot is ugyan úgy feltudok szerelni ha kell, csak annyi a titka hogy nem játszom meg, hogy magatehetetlen vagyok, hanem utána járok a dolgoknak. Ja ès nem, nem én vagyok a pasis a kapcsolatunkban :) (de a barátnőm se)
2017. szept. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!