Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a minimum és mi a maximum korhatár, akivel még szexelnétek? Én 25 évesen most úgy gondolom a minimum 16, a maximum 40.
Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 21:03
13/27 anonim válasza:
Minimum 28, maximum 45, kapcsolatra is.
28/N
15/27 anonim válasza:
Nekem nincs korhatár ha tetszik!!! Inkább a fiatalabbak jönnek be nagyon. 14 és felfelé. Imádnék 1 fiatal lánnyal lenni.
17/27 anonim válasza:
Ha teljesen őszintén gondolok bele, nekem mindegy, amennyiben vonzódom az illetőhöz. Oké, a 14 betöltésén azért legyen túl, szeretek legális keretek között maradni.
Egyébként a legjobban a 30-asokkal való hancúrozás gondolata izgat.:D
19/L
19/27 anonim válasza:
Ja én csak most vettem észre hogy ez a kérdés a leszbikusság kategóriában van, így én a válaszomat visszavontam :D Nővel nem feküdnék le. Tegnapi 23.05-ös voltam.
20/27 anonim válasza:
Minimum 18, a max pedig 40 körül de inkább 35
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!