Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ezt csak én érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt csak én érzem korainak?

Figyelt kérdés
Holnap lesz egy randim, egy nagyon szimpatikus lánnyal, akivel eddig csak egyszer találkoztunk, kb 1 hónapja, viszont azòta szinte napi szinten beszélünk! Kedvelem, viszont a randinkat csak úgy tudtuk megoldani a távolság miatt, hogy nála töltöm az éjszakát. Amitől egy kicsit félek, egyrészt mert még soha nem szexeltem nővel, ő viszont jóval tapasztaltabb nálam, másrészt pedig, mert olyan fura így elsőre mindjárt ott aludni nála. Nem tudom, csak nem érzem még azt a bizalmat közöttünk, hogy lefeküdjek vele, de azt sem szeretném, ha ez miatt megharagudna. Talán egy kicsit a neten bátrabb voltam, mint élőben :S szóval a kérdés az, hogy ti mit várnátok egy ilyen ottalvòs randitól? Nagyon gáz lesz, ha nem szexelek vele? Még valami, miben aludjak? Alsònemű vagy pizsi? A pizsama olyan gyerekes nem? :D én egy hosszabb pòlòra meg egy rövid nacira vagy franciabugyira gondoltam...Az jó vagy...?
2017. aug. 10. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Szerelmeskedni fogtok. :D Nem kell oda ruha.
2017. aug. 10. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed magad készen, mondd meg neki hogy neked ez még nem megy, viszont az ottalvással szerintem semmi gond :D Így belegonolva számomra még jobb is lenne egy ilyen randi, este, pizsiben az ágyban a legjobb dumálni :D És azt vegyél fel, amiben jól érzed magad. Sok sikert^^
2017. aug. 11. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudhatod biztosra, hogy ő már akar szexet vagy sem. Attól, hogy tapasztaltabb, lehet, hogy szereti kivárni, hogy létrejöjjön a kölcsönös bizalom, ami szerintem teljesen helyénvaló. Szerintem a szex idejének kérdése egy leszbikus kapcsolatban is pont olyan kérdés, mint egy heteró kapcsolatban. Attól, hogy két nőről van szó, ugyanúgy lehet várni akár 2-3 hónapot is a szexszel, nem kell egyből odaadnod magad, nem gáz, ha még második randin nem érzed lelkileg elég közel magadhoz az illetőt.

Ha pedig ő szexet akarna, szerintem nyugodtan megmondhatod neki, hogy te is vonzódsz hozzá, de nálad még nem érkezett el a megfelelő pillanat. Ha ezt nem érti meg, akkor nem veled van a gond.

Ne pizsiben, póló+bugyi szerintem jó.

2017. aug. 11. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Öööö és így az őszinte kommunikáció már nem létezik a világon, hogy ezt megbeszéld vele? Tök normális, hogy 2 randi után nem akarsz vele lefeküdni, de kommunikálni at kéne!

Amúgy meg rövidgatya + póló.

2017. aug. 11. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

mennyi idősek vagytok?

a kölcsönös tetszés már első randin 100%-ra kiderült?

szerintem aludj kényelmesen, amiben mindig szoktál..

ha nem úgy alakul és nem szeretnél lefeküdni vele, nem muszáj, ölelgetve is el lehet aludni :)

(nekem már volt olyan, hogy egy lánnyal sokat beszéltünk, több hónapon keresztünk, együtt töltöttünk egy jó estét és szex lett a vége, utána 2 hónap járás után szakítás lett, kiderült nem illünk össze.

volt egyszer olyan is mikor csak ölelkezés történt, később barátok lettünk.

egyébként egy barátnőm volt még ami hosszútávú volt, vele baráti társaság kapcsán ismerkedtem meg, hosszú ismertség után kezdtünk el az egymáshoz közeledést. az ilyen idegenekkel randizásokban azóta nagyon nem hiszek.)

2017. aug. 11. 01:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ennyi ideje beszéltek, akkor már meglehet az a bizalom,ami kell hozzá. Amikor társkeresőn ismerkedtem egy lánnyal, az első találkozáskor lefeküdtünk, de akkor már 3 hónapja rendszeresen beszéltük,tudtunk mindent egymással,ismertük egymást.De ha te nem érzed magad késznek nyugodtan mondd meg neki.
2017. aug. 11. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Annyira érdekelne hogy ezekből mi sül ki. Ha van rá esély kérlek írd meg h hogy alakult.

..én is hasonló cípőben járok. :/ ..csak én félek is h lesz valami, amellett h nagyon szeretném is.

2017. aug. 13. 02:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 3 hét után aludtam először volt barátnőmnél, de szerintem csak a 3. ott alvás után feküdtünk le egymással:) Szóval nem lesz feltétlen szex.
2017. aug. 13. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!