Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró, ha egy nő sokat eszik a randin?
Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 18:31
21/28 anonim válasza:
de ez az én véleményem, sok embert ez nem zavar. de engem taszít.
22/28 A kérdező kommentje:
Oké.
2017. aug. 9. 20:26
23/28 anonim válasza:
Nem a kerdesre valaszolok, de ha ennyi eves mellett ilyen kis vekony vagy, elkepzelheto, hogy a hormonjaoddal valami nincs rendben. Elsosorban pajzsmirigy tulmukodes szokott ilyet okozni. Erdemes lenne felkeresni egy endokrinologust.
Bocs, tudom, h nem ezt kerdezted, de szerintem erdemes ezen is elgondolkodni.
24/28 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ilyesmi.Nem 2 éve vagyok így,hanem gyerekkorom óta,teljesen egészséges vagyok. Amúgy nem akkora szenzáció,sok embert ismerek,akik sok evés mellett vékonyak, de olyat is,aki erősen molett,pedig szó szerint a felét sem eszi meg annak, amit én, ŕáadásul ő nem eszik fehérlisztet, vöröshúst,se édességet.Szerintem inkább öröklődés, vagy gének állnak nagyobb %-ban a a testalkat mögött, mint az étkezési vagy mozgási szokások.
2017. aug. 10. 08:52
25/28 anonim válasza:
Meg egy gondolat, aztan eldugulok errol :D Hormonproblema akar szuletesed ota fennallhat, akar kulonosebb tunetek nelkul. Csak azert irom, mert igaz, hogy mindenkinek mas az anyagcsereje, de ez eleg szelsosegesnek tunik. Nem egyszeruen kicsit tobbet eszel, mint az atlag, hanem rengeteget, es a szamok alapjan nagyon vekonykanak tunsz :)
26/28 A kérdező kommentje:
Mindrnki vékony a csalában. De pl.a bátyám felesége elég husis,és a fiúk már szintén gömbölyödik.Pedig a bátyám mindkettőjüknél többet eszik, ő mégis vékony.Régebben nézték a hormonszintemet, mert magasabb volt az ösztrogén szintem mint kellett volna, azt helyreállitották, azóta rendben van a hormonszintem. A vékonyságra az orvos is azt mondta, hogy öröklött lehet, szedtem már rá vitaminokat, de nem nagyon használtak. És azt is mondta, hogy nem baj, ha sokat eszem, ha nem kényszerevő vagyok, annyit egyek amennyi jól esik.Annyit eszem.
2017. aug. 10. 10:53
27/28 anonim válasza:
Hat akkor szerencses alkat vagy :)
A kerdesedrol amugy azt gondolom, h ha egy not zavar, h sokat eszel, akkor az a no nem is hozzad valo. Mert ha mar az elso randin zavarja, akkor mit fog szolni ehhez egy hosszutavu kapcsolatban?
28/28 anonim válasza:
alapból lenéznek szerintem, ha ilyenkor nem "csak egy kis salátát" kérsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!