Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Titeket ugyebár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Titeket ugyebár a nők vonzzanak, de lázba tud hozni titeket egy shemale, vagy egy transzvesztita?

Figyelt kérdés

Igen, olyanokra gondolok, akinek még megvan a dádkója, szóval gyakorlatilag férfi, azonban minden más tekintetben külsőleg nőnek néz ki, úgy is viselkedik.

Lefeküdnétek egy ilyen emberrel?

Esetleg kialakítanátok párkapcsolatot, ha tetszene nektek?

2017. júl. 21. 07:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem! :-P A puncit szeretem!

23L

2017. júl. 21. 19:54
 12/21 anonim ***** válasza:
#9,Sehol nem látom, hogy valaki letámdta volna.
2017. júl. 21. 20:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Jaj, kérlek, ne veszekedjetek ezen!
2017. júl. 21. 20:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Elmagyararázzam mi az az irónia?
2017. júl. 22. 09:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a transz nők is teljes értékű nők, hiába születtek rossz testbe. Ennek ellenére, ha tudnám, hogy farka van, akkor nem tudnék vonzódni hozzá, nagyon taszítana:( Azonban ha át van műtve (igen, tudom, drága, nehezen kivitelezhető itthon...stb, de ez van, ilyen vagyok), akkor már semmi akadálya.
2017. júl. 22. 09:57
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Egy shemale amig ruhában addig nagyon vonzó tud lenni...

A pénisz nálam nem probléma,mert én heteroként definiáltam magam és szerettem ferfiakkal sexelni. De aztán jött a felismerés,hogy a nőkkel sokkal jobban érzem magam,meg úgy álltalában minden jó vagy akár jobb velük. (A sexis oké de néha hiányzik az "élő farok").

Szóval ha tudja hozni a nőiességet a mindennapokban akkor egy shemale-val megprobálnék párkapcsolatot.

Ui:Most épp van kapcsolatom.

A travik akiket láttam nagyon taszitóak. Olyanok mit egy kismiket ferfi.

2017. júl. 23. 12:29
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#16, Az ilyen "nőtől" mentsen meg minden leszbikus nőt az isten, mint te vagy...Bár épeszű nő nem állna szóba veled.
2017. júl. 23. 14:57
 18/21 A kérdező kommentje:
16-os, akkor te biszexuális vagy, nem? Amúgy ne értsen félre senki, nem vagyok se transz, se shemale.
2017. júl. 23. 21:40
 19/21 anonim ***** válasza:

16. Vagyok.

Bocsi,hogy nem vagyok született leszbikus.

Nekem sajna időkelett,hogy rájöjjek,mire vágyom igazán.

2017. júl. 24. 19:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Figyelj te nem leszbikus vagy aki későn jött rá hanem biszex, te magad mondtad hogy néha hiányzik az "élő farok" (fúj...). Úgyhogy biszex vagy és pont.
2017. okt. 19. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!