Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek egy gamerrel?

Figyelt kérdés
19/L/bi

2017. júl. 2. 15:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Thank you for your inappropriate opinion !
2017. júl. 4. 00:37
 12/19 anonim ***** válasza:
persze :)
2017. júl. 7. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Még szép! Miért számottevő az, ha valaki gamer? Szerintem ennek nem kéne problémának lennie, max ha az egyik fél nagyon kocka, a másik meg nagyon nem.

Rendszeresen nézek gamer youtubereket (TheVR, Markiplier, stb), mert nincs olyan erős gépem, hogy én nyomjam a játékokat, de ha lenne lehetőségem, nyilván én is órákig játszanék (=gamer lennék).

Az exem (srác) nem volt gamer, de erős gépe volt, így nála játszottam, ő meg csak nézte... Elég unalmas volt, szóval ha a barátnőm is nézne gamereket és/vagy ő maga is az lenne, az tetszene.

19L

2017. júl. 11. 12:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Azért jelentős, mert én se szeretném azt, hogy a leendő barátnőmmel ne tudjunk erről a témáról beszélni, vagy éppen együtt játszani.
2017. júl. 11. 16:50
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"Az exem (srác) nem volt gamer, de erős gépe volt, így nála játszottam, ő meg csak nézte... Elég unalmas volt, szóval ha a barátnőm is nézne gamereket és/vagy ő maga is az lenne, az tetszene."

Az exed egy srác volt, most meg már biszexuálisnak vagy leszbikusnak gondolod magad? Hogyan? NEM! Egyszerűen te csak sokat gépeztél, ő meg nem tudott mást csinálni, mint nézett téged! Nem csoda hát, hogy a kapcsolat felbomlott. A sikertelen kapcsolat miatt meg bebeszélted magadnak, hogy számodra egy lány jobb lenne... Te sem vagy leszbikus, és a kérdező sem az! Valami nem stimmel! Nem stimmel, és ezt ti is érzitek! Érzitek, hogy nem stimmel valami, ezt érzitek a barátotok mellett! És ezért inkább váltotok egy barátnőre, de mi van, ha akkor is úgy érzitek, hogy nem stimmel valami? Apukád egy nő mellett élte le az életét vagy egy férfi mellett? Anyukád egy férfi mellett élte le az életét, vagy egy nő mellett? Akkor meg? Isten a nőt és a férfit egymásnak teremtette! Egy férfihoz pedig egy nőt, és fordítva. Se többet, se kevesebbet! Mi az, ami mégis zavart kelt benned, kételyt, és elhiteti veled, hogy meleg vagy?

2017. júl. 12. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért akar mindenkit megtéríteni? XDDD
2017. júl. 12. 15:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nagyon eltévedt szegény :/
2017. júl. 13. 09:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Plusz nem is értem mit beszél...mert én biszexuális lennék. A kérdést meg azért tettem ebbe a kategóriába mert jelenleg lánnyal szeretnék ismerkedni, és nem fiúkkal...
2017. júl. 13. 09:47
 19/19 anonim ***** válasza:

15-ös, te igen gyökér vagy.

1: Biszexuális az az ember, aki mindkét nemhez vonzódik. Volt már barátom, most van barátnőm. Nem értem a problémádat. XD

2: A biszex/meleg lányok nagy része úgy jön rá a másságára, hogy egy fiúval való kapcsolat közben/után esik le neki, hogy nem hetero. Ismét nem értem a problémád.

3: EGYSZER gépeztem nála. Egy büdös szóval se írtam, hogy sokat gépeztem. A kisujjadból szopod a hülyeségeidet vagy a seggeddel gondolkodsz?

4: A barátom ajánlotta fel, hogy játsszak nála. Na bumm.

5: Azért mentünk szét, mert nem akartam korán lefeküdni vele, ha annyira tudni akarod.

6: Akkor nem stimmelt velem valami, mikor bemeséltem magamnak, hogy hetero vagyok.

7: Ateista vagyok, úgyhogy ne gyere az istenes baromsággal. Ez nem az apakomplexusos infantilisták csoportja. (Ha lenne is isten és bűn lenne melegnek lenni, nem teremtette volna meg a melegséget. Ollé, paradoxon.)

2017. júl. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!