Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kellene a Leszbikusságnak egy önálló kategóriának lennie, egy Párkapcsolat és egy Szexualitás alkategóriával, ahelyett, hogy csak a Szexualitás alkategóriája?
Szoval azt allitod, hogy egy emberi tulajdonsag megitelese nem azonos a mas nemu vagy szexualitasu embereknel?
Azaz, ha en ferfikent nem jonnek ossze egy rendmanias lannyal es egy leszbi sem jonne ossze vele, mivel mind a kettonket zavarja a tulzott aggodas a higienia miatt, akkor van valami kulonbseg kettonk valasza kozott?
Szerintem meg azt se lenne szukseges megemliteni, hogy milyen nemu a rendmanias alany, hiszen a hangsuly azon a tulajdonsagon van amit kifogasolhatonak tart a kerdes feltevoje. Es akkor mindenki olyan nemu es szexualitasu rendmanias embert kepzel bele az adott peldaba amilyet akar.
Az oltozkodesnel szinten nem ertem a kulonbseget. Ha egy no vonzalmat valt ki egy ruhaval, akkor az maskepp nyilvanul meg bennem, mint benned? Vagy egy leszbit csak egy leszbi talalhat vonzonak? Tudtommal nincs altaban kulsoleg lathato jele, kiveve ha fiusan oltozkodik a csaj. De azt megint nem ertem, ha nokent olyan noket keresek akik a nokhoz vonzodnak, akkor miert oltozkodnek ferfikent? Az mar inkabb transz tema nem? Nekik is nyissunk kulon csoportot?
Komolyan tok bonyas ez a meleg tema, csak ugy orvenylenek a kerdesek a fejemben.
Mert a leszbiknek mindig azonos a velemenye? Elegge ketlem. Mit takar ez a kulon vilag? Megis mennyire lehet kulonbozo a velemenyunk szerinted?
Ha felteszek egy kepet es a meleg sracok nyalcsorgatasa is megjelenik a komment szekcioban, max sajnalni tudom oket, mert ezekbe a fokhagyma gerezdekbe bizony csak no haraphat. Bar inkabb az se, ha nem muszaj. Ellenben elfogadom a velemenyuket, mivel a ferfiakhoz vonzodnak. Tehat biztos nem kampanyolnek kulon csoport miatt.
Oké de mire alapozod ezt a feltevésed?:D Ég és föld...
Ha ennyire biztos vagy benne, valszeg alá is tudod támasztani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!