Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minden leszbi párnál meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden leszbi párnál meg lehet mondani ki a "fiú" és ki a lány?

Figyelt kérdés

Ha látok utcán pl. Leszbi párt azonnal meglehet mondani ki a

fiú...

eddig még nem láttam olyat Leszbi párt, ahol mindketten olyanok mint a fiúk..

vagy 2 nőis leszbit...

Miért ?

2017. máj. 13. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi pl mindketten nőiesek vagyunk a párommal.
2017. máj. 13. 15:18
 2/11 Hoshigaki Suga ***** válasza:
100%
Mi mindketten fiúsak voltunk
2017. máj. 13. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Csak nevetni jöttem ide, nem gáz amiről itt pofáztok :D
2017. máj. 13. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Hát utolsó, azzal a 41%-al semmi többet nem várunk tőled, ne aggódj :D

Kérdező! Nem lehet. Azt a pár két tagja érzi, hogy a kapcsolatukban ki a dominánsabb, az irányítóbb, - ezt érzékelheti az is, aki ismeri őket, viszont ez sem jelenti azt, hogy az egyikük fiú szerepben lenne. A külsőségek sem árulkodnak sok mindenről, attól, hogy az egyik félnek fiúsabb a stílusa, még egyáltalán nem biztos, hogy ő hordja a nadrágot a kapcsolatban.

Azért látsz kevés leszbikust az utcán, mert nem mindegyikük meri felvállalni. Itthontájt még nem azt a világot éljük, hogy nyugodtan futkoshassunk kézen fogva az utcán.

Én lányos vagyok, és a hozzám hasonlóan lányos lányokat szeretem. Én galamb módjára magas tetőről telibe fosom, hogy ki mit gondol, és egy lájtos csókot is elmerek ejteni a partnerrel az utcán, viszont az eddigi barátnőim nem olyan környezetből jöttek, ahol olyan elfogadott lenne ez a dolog, ők jóval zárkózottabban is kezelték az ilyen szituációkat. Tehát mi csak sétáltunk egymás mellett az utcán, - és ha mi mentünk volna veled szembe, mi is csak két barát barátnő lettünk volna a szemedben.

2017. máj. 13. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre nem lehet ezt megmondani.

Vannak olyan párok, ahol azt gondolnád, hogy tudod ki a dominánsabb például ha fiúsan öltözködik, de az öltözködés nem jelent semmit, szóval attól hogy egy pár egyik tagja fiús, még nem biztos, hogy irányító szexuálisan. Vannak külsőre fiús mégis viselkedésre "passzív" lányok.

2017. máj. 13. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Baccameg már, egy leszbikus párnál két nő van és senki nem fiú, nincs olyan, hogy az egyik a fiú, másik a lány!! Az egyik domninánsabb maximum és mellé fiús kinézetű.
2017. máj. 13. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is hülyeség általánosítani. Előttem már elmondtak mindent, annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem nem feltétlenül kell senkinek sem "hordania a nadrágot", lehet a felek között minden téren egyenlőség.

Én amúgy biszex vagyok (a biromantikus fajtából), külsőre meglehetősen nőies, és a szintés nőies lányok voltak az eseteim mindig is.

2017. máj. 13. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Nem lehet megmondani mert nincs fiú csak nők vannak. Vannak akik fiúsabbak de nem fiúk. Èn és a párom nőiesek vagyunk de szerintem egy nő azért nő hogy nőies legyen.

20ll

2017. máj. 14. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk speciel mindenki szerint én vagyok a dominánsabb fél. Mikor megyünk valami eseményre öltönyben vagyok, rövid a hajam stb, az a tipikus butch vagyok, és az idősebb fél is. Előre engedem az irtó nőies páromat, cipelem a táskáját meg ilyesmi. Ennek ellenére az ágyban egyáltalán nem én szoktam lenni a dominsabb fél. Szerintem nem lehet kinézet alapján mindnehol megállapítani ezt a dolgot.
2017. máj. 14. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A párom kicsit fiúsabb, ettől függetlenül mindketten lányok vagyunk. Nincs fiú meg lány. Ha elromlik a számítógép, én javítom meg, ha éhes vagyok, ő főz, ha olyan kedvemben vagyok, én teperem le.

Egy szóval teljesen változó, mikor hol melyik nem "pozíciójában" vagyunk.

2017. máj. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!