Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat, hogy egy másik nővel legyek, csókolózás,
simogatás már volt is, de a nyalástól undorodom. Mit
tegyek?
Majd lesz olyan hölgy, akivel annyira meg fogod érteni magadat, hogy szeretkezéskor mindketten azt csináltok majd egymással, ami mindkettötöknek jól fog esni. Akkor majd te sem kérdezni fogsz, hanem bele fogsz merülni a dolgokba.
2017. máj. 13. 14:05
12/17 anonim válasza:
Én szívesen lennék veled pár
2017. máj. 14. 14:31
nem tiszta hogy fiú vagy-e vagy lány. Egy fiú ha undorodik a női nemi szervtől az nekem mindenképp furcsa ha az illető heteró. Ha nő akkor talán még el tudom fogadni h ilyen is van és nincs ezzel baj. A punci az egyik legszebb és legfinomabb dolog a világon. De ez nem olyan szeretem-nemszeretem kérdés szerintem hanem nemi kérdés. A férfiak szeretik.
2017. máj. 14. 15:26
14/17 iwana válasza:
Szerintem mielőbb próbáld ki és nyalj ki valakit, mert utána egy cseppet sem fogsz undorodni tőle...sőt! :)
2017. máj. 15. 15:27
Szerintem az undorodás erős szó,ha valóban undorodnál,akkor a petting sem menne nővel,hiszen a nő és a vagina elválaszthatatlanok:-) Jobb szó a viszolygás,viszolyogsz tőle,mert még nem csináltál ilyet és idegen kicsit.Ha még nem érzed késznek magad rá,akkor még ne nyalj senkinek,ismerkedj a női testtel,fedezd fel magadnak,és próbálj kézzel hozzányúlni a vaginához.Ha megszokod a látványt,a tapintását,az illatát stb, előbb-utóbb valószínűleg meg fogod kívánni a nyalást is és meglátod,hogy bejön-e vagy nem.Ha nem,akkor tettél egy próbát,de igazából csak kíváncsi voltál és térj vissza a férfiahoz.De ha tetszeni fog,akkor érezd jól magad:D
2017. máj. 15. 18:21
#13.Szerintem elég egyértelmű,hogy fiúról vagy lányról van-e szó.
1.A kérdés a leszbikusság kategóriában van,fiú írhatna ilyen ügyben a leszbikusság kategórába?
2.Elolvastad a kérdést? Így kezdődik:"Izgat,hogy egy MÁSIK NŐVEL legyek"... A "másik nő"-ből arra következtetsz,hogy a kérdező fiú?
3.A második kommentben azt mondja,hogy csak most kezdték érdekelni a nők,eddig csak férfiakkal volt. Ha egy meleg fiú lenne,aki eddig pasikkal volt,akkor nem a homoszexualitás kategóriában kéne lennie a kérdésnek?Vagy ha most a nők érdeklik,akkor a heteroszexualitásban,esetleg a biszexualitásban,de mit keresne a lesznikusságban ? A leszbikusság azt jelenti,hogy két nő...
2017. máj. 15. 18:32
ne nyalj.
mit kell ezen parázni.
de ha attol is undorodsz,hogy téged nyalnak akkor ott tényleg adodhatnak problémák.
amolyan "divat leszbiket" kell keresned (bár kihalóban vannak)ők álltalában nem mennek tovább az álltalad preferált simi-smaci kombón,mivel igazából heterók.
2017. máj. 15. 19:38
Kapcsolódó kérdések: