Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok mit gondoltok egy meztelen férfi testről?
Egyebkent minden valamirevalo igenyes nonek taszito a ferfi testszorzet ahogy elottem irtak!
Csak az igenytelenek es a maguk testenek apolasara lusta emberek rossz dumaja az hogy a szoros ferfi test a ferfias..
Az oskorban mikor nem volt rendes ruhazat akkor meg szukseg volt ra es indokolt , de ma mar...
Én nem találom undorítónak a női testet,inkább művészinek,mint erotikusnak:)
Végignéztem az America's Next Top Model összes évadát pl:D
Igen,nagyon taszít,a nemiszervre meg rá se bírok nézni,inkább félrenéznék ha megpillantanék egyet. Amúgy az sem igaz,hogy mind szeretünk cukiskodni meg jófejkedni a pasikkal.Én pl.nem kedvelem őket,de nem is gyűlölöm.De pl.én nem ülök le velük beszélgetni,nevetgélni meg pláne nem,de amíg békén hagynak,nem kívánok nekik rosszat.
20/L
Gusztustalannak tartom,a belem kihányom tőle.És épp az ilyen erőszakos,hülye kérdésekért,hozzáállásér rám sem igaz, hogy "Nem gyűlöljük a férfiakat,ez csak hazugság!!"..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!