Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Mire vágytok a leginkább?
Figyelt kérdés
Maradnátok szinglik, komoly kapcsolatot szeretnétek, esetleg barátság extrákkal, vagy csak egyéjszakás kalandokat kerestek?2017. ápr. 29. 11:58
12/30 anonim válasza:
Csak komoly kapcsolat nálam is..17L
13/30 anonim válasza:
Egyekszaka/baratsag extrakkal. Kaptam kimerito 2 evet a komoly kpcsolatbol, es most nem vagyom ujabb torturara egy ideig...
15/30 anonim válasza:
Nemreg ert veget egy 3 eves kapcsolatom,szoval jelenleg az egyejszakas kalandok vagy a baratsag extrakkal, ami szoba johet :D
21L
16/30 anonim válasza:
Egyértelműen komoly kapcsolat, más nem kell!
Többre nézem, ha valaki igazán, szívéből szeret, elfogad ooyannak, amilyen vagyok, hűéges hozzám, kitartó!
Ha gondoljátok, írhattok rám!
16/L/L
17/30 anonim válasza:
Nálam mindegyik játszik, mert a szingliségnek is vannak előnyei, komoly kapcsolatra szinte minden ember vágyik (köztük én is), a barátság extrákkal és az egyéjszakás kalandok eddig valahogy kimaradtak az életemből szóval engem az is vonz.
19/L/L
18/30 anonim válasza:
En is csak komoly kapcsolatot szeretnek:) 18l
19/30 anonim válasza:
Imádom amikor egy kérdésben nem tényszerű választ kérnek, hanem véleményeket, de így is vannak akik végigpontozzák a válaszokat kialakítva egy sémát, ami szerint van egy "jó" válasz és a többi "rossz" :D
20/30 anonim válasza:
Az egyéjszakással az a bajom hogy nem nagyon ismerem az illetőt. A komoly kapcsolattal az, hogy elköteleződéssel jár, így az számomra egyenlő a szabadságom elvesztésével, mert bizonyos korlátok között kéne élni. Tehát marad a nekem legmegfelelőbb a barátság extrákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!