Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mennyire gáz ez igy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ez igy?

Figyelt kérdés

Régóta vágyam, hogy lánnyal legyek de eddig csak a virtuális dolgokig jutottam el, nem merek tovább lépni.

Ellenben azt teljes mértékben igénylem, hogy szövegírás útján izgassuk egymást a fantáziák birodalmában.

Nem vagyok már fiatal, 38 éves nő vagyok a természet által jól megáldva nőies idomokkal. A kérdésem arra irányul, hogy van-e még itt hasonló gondolkodású lány vagy csak én vagyok ilyen béna?

Privátokat nem kérek...főleg nem fiúktól.

2017. ápr. 1. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt gondold át, hogy jobb-e azon fantáziálni, hogy "vajon milyen lenne kipróbálni", mintsem tényleg megélni és megtudni.
2017. ápr. 1. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem jobb csak félek a kudarctól, míg az éteren keresztül ilyen nincs, legalább is velem még nem történt meg.
2017. ápr. 1. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Táskeresőn próbálkoztál már? :)

Hidd el sok ilyen hölgy van :)

2017. ápr. 1. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Márpedig kudarc biztos, hogy érni fog. De ez csak egy lap a pakliból. Viszont az biztos, hogyha nem húzol egy lapot a pakliból, akkor elvesztetted a játékot.
2017. ápr. 1. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, én is nőként fantáziálok nőkről, főleg mert imádom a nyalást.

DE én fiatalabb koromban ki is próbáltam, nem volt rossz, de akkor még nagyon kezdetlegesen álltam a dologhoz, így annyira durván jó sem.

Viszont mostanában én is egyre többet gondolkozom azon, h kellene egy nyaló barátnő, nem komolyra, és nem akarok férfi nélkül élni, de amíg egyedül vagyok, elnyalakodnék egy nővel.

2017. ápr. 1. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igazán ranyosak vagytok és megértőek:)
2017. ápr. 1. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha biztosra akarsz menni, a rosszlányokon elég sok lány vállal nöt is. (Hidd el érdemesebb felvállalni néha a kudarcot:-))
2017. ápr. 1. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Én arra lennék kíváncsi, hogy miért gondolod, hogy kudarc érne? :-) Első alkalommal szerintem mindenki félénk és nem tudja mit, hogyan csináljon, de nem is kell. Minden jön magától. :-) Mennyire vonzódsz a nőkhöz? van konkrét nő a környezetedben, akit vonzónak találsz?

23L

2017. ápr. 1. 22:45
 9/9 anonim válasza:
ki akar szexchatelni ?? LL23
2017. ápr. 4. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!