Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Segítene valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Szeretek egy 40es nőt,én 19 vagyok. Az lenne a kérdésem,hogy miket vehetnék biztos jelnek,hogy esetleg tetszem neki vagy többet érez,mint barátság? (Privátba jöjjenek inkább a válaszok,ja és azokat,hogy beszéld meg vele,kérdezz rá,inkább hanyagoljuk). Köszönöm!:)
2017. márc. 25. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele :)
2017. márc. 25. 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék még most erről beszélni vele.

De mik lehetnek a jelei,ha tetszem neki vagy többet érez,mint barátság??

2017. márc. 25. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Esélytelen,hogy kikezdjen veled egy 40-es nő. Engem 28 évesen utasított vissza egy 40-es hölgy,azzal az indokkal,hogy túl fiatal vagyok hozzá. És 25 év alattival még én sem kezdenék,nemhogy ő,szóval bocs,de semmi esélyed.
2017. márc. 25. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
És azt tudod-e egyáltalán,hogy biztosan leszbikus vagy legalább biszex?Van-e házassága kapcsolata,honnan ismeritek egymást stb.,mert ezek is számítanak,ne gondold,hogy csak azért mert neked már te is tetszeni fogsz neki.
2017. márc. 25. 09:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak párkapcsolata van,s nem túl fényes. 5 éve ismerem,rengeteg közös programunk volt/van. Mindig dicsér,bókol,stb. Azt mondta egy csaj össze akart vele jönni,de neki az a csaj egyáltalán nem tetszett. Eleinte kicsit meghátrált,ahogy feljött ez a téma,de aztán mikor egy közös vacsinál újra felmerült mondta el ezt. S utána jött a bókolás. Hogy mennyire szép a hajam mindig mikor találkozunk,a szemem,ilyenek.
2017. márc. 25. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire dicsér akkor bejössz neki.
2017. márc. 25. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!