Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit éreztek, amikor szerelm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreztek, amikor szerelmesek vagytok egy lányba/nőbe? Mindenki tapasztalata érdekel, mert nem tudom vajon ez szerelem-e, amit jelenleg én érzek, és érdekelnek egyébként is a válaszok!

Figyelt kérdés
A korát is írja le,aki nem "fél" elárulni.Köszi! :)
2017. febr. 19. 20:16
 1/4 anonim válasza:
Ha meglátod vagy megérinted valamilyen módon elkezd remegni a gyomrod és nem tudsz úgy elaludni hogy ne rá gondolná. vele álmodsz és megismered az illatát és egyéb hasonlók :D
2017. febr. 19. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt a lányt, akibe szerelmes voltam (vagyok még mindig?), folyamatosan ölelgetni akartam, és így egyszerűen ha ránézek, akkor eszméletlen szépnek látom. Nyugtat és egyben felzaklat a jelenléte, és mindig amikor találkoztunk, ketten voltunk és beszélgettünk, akkor olyan szinten kényelmesen éreztem magam, mert megértjük egymást, olyan volt mintha a másik gondolatait mondtuk volna el. Nem az a klasszikus szépség, nincs tökéletes alakja, de olyan erős kisugárzása van, hogy iszonyatosan magával ragad.

Amikor énekelt, akkor is így, úristen...

Viszont ő sajnos hetero és nemrég összejött egy fiúval. Nagyon szeret engem, de csak mint barátot.

Én 18 éves vagyok, ő pedig 16.

2017. febr. 19. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Folyton rágondolok,mindenről ő jut eszembe,ha látom érzem,hogy felgyorsul a szívverésem,éjszak nem tudok aludni,mert rajta jár az agyam. Földöntúlian szépnek látom,csak jó dolgokat,gondolatokat társítok hozzá,az érdekeit az enyémek és mindenki máséi elé helyezem.Mindent megtennék,hogy örömöt okozzak neki,ha valaki bántja vagy megpróbálja elvenni tőlem,az megtudnám ölni.Szeretkezni akarok vele,folyton kívánom. Kb.ezek.

20/L

2017. febr. 20. 10:11
 4/4 anonim válasza:

Ahogy meglátom felgyorsul a szívverésem. Ha a szemembe néz,s rám mosolyog tipikus pillangók a gyomromban érzés. Ha megérint elkezdenek remegni a lábaim. Hirtelen kicsit ideges leszek (pozitív értelemben),ha ír vagy hív. Rögtön ugrok,ha szól,bármiben a segítségére vagyok,mindig ott vagyok Neki amikor szüksége van rám. Éjjel-nappal Rá gondolok. Reggel az első,este az utolsó gondolatom. Automatikusan átveszem a mozdulatait. Aggaszt,ha nem tudom mi van Vele. Ha keres akkor a felhők fölött 3m-rel vagyok,ha viszont nem,akkor a poklok poklát élem át. Vigyázni akarok Rá,gondoskodni Róla (reggelit,kvt az ágyba vinni,lesegíteni a kabátját,stb.),felvidjtani,megölelni,megpuszilni,közel lenni Hozzá.. Találkozáskor is udvarias vagyok Vele. Kinyitom Neki az ajtót,előre engedem. Mindenemet odaadnám Érte. De,ha megkérdeznéd,hogy mit szeretek konkrétan Benne,nem tudnám megmondani...azt hiszem ilyen a szerelem:)

18/L

2017. márc. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!