Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
Amikor hanyatt fekszem és a partnerem gyorsan izgatja a csiklóm, akkor érzem hogy szinte csak egy lépés választana el, de egyszerűen nem megy. Pedig én is csak a csiklómmal szoktam játszani amikor magamat csinálom, igaz akkor hason fekszem, és akkor el is tudok menni. Amikor ő izgatott ugyanebben a pózban az nem volt olyan jó. Aztán volt olyan is amikor enyhe pisilési ingert érztem (nem emlékszem biztosra, de akkor azt hiszem egyszerre ujjazott, és izgatta a csiklómat is), viszont akkor sem sikerült elmennem, pedig akkor elvileg már közel van az ember,nem?
Ő nem csinálja elég jól, vagy...? A testemmel nagyjából meg vagyok elégedve, bár úgy amúgy arcra nem tartom magam világszépének, sőt...
Ő maga szokott bókolni szex közben, szóval ezzel nincs probléma. Érzelmek terén szerelem nincs, de akkor sem "száraz" szexről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!