Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig vártok?
Ha rákérdeztél és nem mondott semmi érdemlegeset vagy elfogadható magyarázatot,akkor biza mi is csak találgatni tudunk.
19 évesen még nem hiszem,hogy nagyon tapasztalt lenne,több idő kell neki,szerintem csak erről lehet szó.Majd biztos fogja veled tudatni ha készen áll. :)
"A legjobb dolog az életemben.."
Ha mindig nemleges választ kapsz a kérdésekre, akkor miért a "legjobb"? :D
Nem tudom megérteni...
Csak mert " olyan szép" a lány???
Nálunk is ez volt a "probléma" :D csak mi 4 hónapig vártuk vele, vagyis a barátnőm rám :D és ő is furcsálta ezt a dolgot, sokat kérdezte, hogy most akkor mi a baj? Nem kívánom őt?
És kezdetben nem akartam vele erről beszélni. Nem tudom nekem idő kell ehhez, voltak előtte partnereim de nekem meg kell bíznom az illetőben és szeretnem kell ahhoz, hogy szexeljek vele :) voltak sajnos rossz koràbbi èlmènyeim ès lehet azok miatt. Mikor megnyìltam neki és elmondtam neki, megértő volt ès vàrta, hogy èn kezdeményezzek :)
Már 4 ève vagyunk együtt és most kijelenthetem, hogy nekem van szüksègem a több szexre ;)
Szóval lehet a barátnődnek is idő kell még, de a legjobb ha valahogy megbeszèlitek :) sok sikert, remèlem hamar összejönnek a dolgok és, hogy minden passzolni fog ;) :)
27L a barátnőm 31L
Én akár 1 évet is várnék a szerelmemre,ha hajlandó lenne velem járni...
Egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!