Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus anyukák milyen a kapcsolatotok a lányaitokkal?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok! Kort és nemet is kérnék szépen ha lehetséges! Privát üzenet küldése esetén is szívesen válaszolok!2017. febr. 3. 10:45
1/12 anonim válasza:
Jó maszti témát találtál :-D Tényleg izgi ;-)
2/12 A kérdező kommentje:
Értem
2017. febr. 3. 11:10
3/12 anonim válasza:
Milyen lenne, anya-lánya.
Ha családszexes történetekre vágysz látogass el a torte-net.hu vagy a szextortenetek.uw.hu oldalak valamelyikére és kellemes recskázást kívánok. :)
4/12 anonim válasza:
Jó, de ez a kérdés miért a szex rovatban van? Ha leszbikus az anyuka, akkor ő már szexel a lányával? Ezek szerint akkor a hetero anyukák meg a fiaikkal? :D
5/12 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek nem tudtam hogy hova kell helyezni a kérdést
2017. febr. 3. 11:52
6/12 anonim válasza:
Tünde1990: Miért, nem úgy szokott lenni?
7/12 anonim válasza:
Rendszeresen csinálunk egymással kölcsönös maszturbációt, néha megujjazom, ha szomorúan vagy fáradtan jön haza munkából, nagy ritkán leszbi-show-t tartunk a szomszédnak.
(Ilyen válaszokat kerestél, kedves kérdező?)
8/12 anonim válasza:
#7: Ismerkedni szeretne, egy női nick-en :-)
9/12 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok csak a korábbi regimet le tiltották. Köszönöm szépen a válaszokat.
2017. febr. 3. 14:02
10/12 anonim válasza:
Ezért női néven regisztráltál újra. Aham. Amúgy biztos, hogy az évszázad ötlete az általad leírtakat itt beismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!