Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tehetnénk? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnénk? (többi lent)

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyok együtt barátnőmmel(ő 16 én 18 februárban)..a szüleink de inkább az én szüleim miatt fél évig titokban kellett találkoznunk.December 10.én sikeresen lebuktam/tunk..Régebb óta tudták rólam hogy a lányokat szeretem és mikor már volt ilyen akkor azt mondták hogy beteg ember vagyok ,segitségre szorulok vagy költözzek..de akkor nem vagyuk többé a lányuk.

A lényeg hogy kiderült minden apám nem áll velem szóba anyámmal tudtam beszélgetni ezek után és normális volt viszont most már ő se áll velem szóba sőt mamával együtt kijelentette hogy életük és a család csalódása vagyok amiért "ilyen" lettem..Barátnőm szülei az elején még megengedték hogy találkozzunk ,ott legyek náluk mert tudják ha tiltják csak rosszabb lesz .Na most már az ő szülei konkrétan minden létező kapcsolatot berekesztenek közöttünk (minden készüléket amivel tudnánk kommunikálni elvették tőle) sétálni se mehet ki a házból mert egyből azt hiszik velem találkozik.

Barátnőm nagyon szét van esve lelkileg és mindenhogy és egyszerűen nem tudjuk mit tehetnénk:c

Sehogy nem tudunk találkozni esetleg suliidőbe logunk vagy hasonlo viszont arra is gondoltunk hogy azt kéne beadni hogy szünetet tartunk esetleg szakitottunk és akkor legalább a telefonját vissza kaphatná esetleg..de nem biztos.

Tanácstalanok vagyunk és nagyon félünk mi lesz igy velünk

Köszönöm ha elolvastad és bocsánat hogy ilyen hosszu lett.

2016. dec. 31. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos homofób családra megoldást nem tudok mondani. 😐 ha van rá lehetőségetek akkor másik városba menjetek tanulni, ahol van kollégium. Gondolom a különköltozés nem megoldás mert nem tudnád fenntartani. Sajnos addig várnotok kell, míg keresőképesek lesztek.
2016. dec. 31. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
én szeretnék menni minél hamarabb dolgozni de abbol se tudnám magunkat eltartani.Arra is gondoltam hogy én oda tudnék költözni unokatesomhoz.De utána már tényleg ennél jobban is utálnának...bár nem tudom lehet-e
2016. dec. 31. 14:35
 3/7 anonim válasza:
100%

Ha tudták, hogy a lányok vonzanak, akkor miért is lepődtek meg, hogy barátnőd van??

Egyébként passz, azt lehetne mondani, hogy vigyázz, hogy ne bukjatok le, de késő. Most én takaréklángra venném a dolgot, aztán kollégiumba költöznék, mellette dolgoznék. De persze csak akkor, ha komolynak látod a dolgokat, bár kérdés, hogy ezek után hogy viszonyulsz a családodhoz.

Ha úgy látjátok, hogy jobb lenne azt mondani, hogy szakítottatok, tedd azt. Viszont akkor tényleg nem szabad lebukni, mert óriási balhé lesz a vége.

Bennem eléggé összetörne a család "feltétel nélküli szeretete", meg azért a bizalmam is megrendülne. :/

Nem tudom, hogy alakul, de sok sikert hozzá! A barátnőddel ketten együtt biztosan megoldjátok, és ne feledd: ott vagytok egymásnak.

2016. dec. 31. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Az unokatesóddal rossz abszüleid viszonya? Illetve ő elfogad minden feltétel nélkül, és van is nála hely?
2016. dec. 31. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:

azon a napon pont ő falazott volna nekem szóval apám levegőnek nézi anyám azért szóba áll vele:c

ő telesen elfogad tegnap is nála voltam ott aludtam de csak mert anyámék nem tudták csak mama..ők nem engedték volna meg

és van nála hely csak ő lakik ott tegnap mondta is hogy ha ilyen rossz a helyzet nyugodtan ott lakhatnék csak fél hogy az itthoniak rossz szemmel néznek majd rá amiatt hogy segit nekem

(ui. köszönöm a válaszokat)

2016. dec. 31. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj vele, hogy szerinte van e esély arra, higy hosszabb távon nála lakjatok? A lehető legjobban meghúzva magatok?és a lakásköltség bármennyire se sokkal nagyobb ha ott laktok, de még akkor is ott van a kajaköltség....
2016. dec. 31. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj én is ettől rettegek... ha nem gond leírnád h buktatok le? Az a baj nekem is homofób családom van, de egyelőre nem buktunk le szerencsére.. Privibe is írhatsz lehet tudnék egy-két ötletet mondani a helyzeteddel kapcs is.. :)
2016. dec. 31. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!