Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes megosztani egy ilyen kényes infót?
Figyelt kérdés
4,5 évet börtönben töltöttem.Főleg társkeresőkön ismerkedtem más nőkkel,de amint ez megírtam,nem írtak vissza. Volt akivel már kétszer randiztunk mikor elmondtam neki, felállt és otthagyott :( Most megint van valami kialakulóban,és úgy döntöttem,hogy csak később fogok beszélni neki erről.Persze eltitkolni nem akarom előle,de azt szeretném,hogy előbb ismerjen meg, és ne csak ez alapján ítéljen meg.Már 1,5 hónapja találkozgatunk.Korai lenne még elmondani vagy ne várjak túl sokáig,nehogy becsapva érezze magát? Tehát szerintetek mennyi idő után tanácsos elmondani neki,ti mennyi ismeretség után várnátok el,hogy a párotoknak ne legyenek titkai előttetek?
29/N és 35/N
2016. dec. 20. 16:11
11/14 anonim válasza:
De ha nem mondja el, és kiderül? Azért annak marad nyoma.
12/14 anonim válasza:
Valamikor szerintem el kell mondani. Végül is ez a párkapcsolat az intimitásról szól, hogy levetkőzünk igazán egymás előtt, megmutatjuk magunkat.
13/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, mégis milyen sikkasztás az, amiért bevarrnak 4,5 évre? Másképp venném azért, ha valamit könyvelőként okoskodtál volna az adóval meg azt is, hogy danagatos gyerkeknek létrehozott alapítványt használtál pénzmosónak....
14/14 anonim válasza:
Az en parom (bar kevesebbet mint 4.5, de a tortenet szempontjabol lenyegtelen) is volt bortonben, meg a megismerkedesunk elott evekkel. Kb. 1-2 honap mulva mondta el, beszeltettem, mert erdekelt minden reszlet rola. Elmeselte, mondtam neki, hogy orulok, hogy megvaltozott es ennyi. Azota fel se jott, nem is erdekel. Remelem neked is igy lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!