Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék valakitől tanácsot?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, hogy egy lánnyal, akinek volt már kapcsolata lánnyal, át tudjam ezt beszélni, hogy kikérhessem a véleményét arról, amin gondolkodom. Tudom, végső soron nekem kell döntésre jutnom, de jól esne, ha valaki meghallgatna és esetleg azt mondaná, hogy nem vagyok normális és ne... nem garantált, hogy attól a nem mellett döntök, na jó ez most már elég zavaros. Előre is köszönöm, ha valakinek írhatok.
24/L/L
2016. dec. 14. 11:13
1/9 anonim válasza:
Baromi zavaros kapcsolat is számít?
Mert akkor én szívesen meghallgatlak
2/9 anonim válasza:
Nekem komoly kapcsolatom van nővel,sok tapasztalatot szereztem mire megtaláltam az igazit,ezek alapján elmondhatom a véleményem a te ügyedről ha gondolod.
27/L/N
5/9 anonim válasza:
6 éve kapcsolatban vagyok nővel. Írhatsz, ha szeretnél! :)
9/9 tiliacordata válasza:
Nem baj, majd én írok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!