Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az, hogy a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a punci látványa felizgat, de a péniszé nem?

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert leszbikus vagy.
2016. dec. 11. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Engem is a punci izgat. De én férfi vagyok.
2016. dec. 11. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Engem is, 27f :D
2016. dec. 11. 13:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ennyire nem egyszerű. Közben gyakran fantáziálok mindkét nemről, ki szeretném próbálni velük, hogy megtudjam, mire is van szükségem pontosan. Persze alapvetően a női testet tartom esztétikusnak, teljesen meg tudok vadulni egy feszes mellért vagy egy széles csípőért.

Eddig inkább férfiakkal képzeltem el magam párkapcsolat szintjén, de egyre inkább kiábrándulok a viselkedésükből, és olyan érzésem van, hogy közülük csak baromira kevesen lennének képesek megérteni és elfogadni engem. Mindig zavarba jövök tőlük, a lányokkal valahogy egyszerűbb kijönnöm. Igazán szerelmes csak egyszer voltam (lányba), előtte be-bejövögettek fiúk, de egyik sem volt semmi komoly.

Erre ti mit tudtok mondani?

2016. dec. 11. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor meg biszex vagy, ilyen egyszerű :D vagy csak simán egy kíváncsi leszbikus lány
2016. dec. 11. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt h meg nem talaltad meg az igazit, illetve rossz pasik kozul valogatsz mint a legtobb csaj. Lannyal nyilvan egyszerubben kijosz. Valszeg bi vagy, amivel nincs semmi gond. A kerdes az h szerelmes vagy e lanyba. Azt csinald ami neked jo. Ha felizgat egy punci de ferfival vagy egyutt meg akkor sincs semmi gond, egy kapcsolat egy szerelem nem attol az ami mert szexualisan kisajatitja az ember a masikat.
2016. dec. 11. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Azt tudom írni hogy próbáld meg velem s keresünk egy lányt is harmadiknak.

Bi vagy valószínűleg.

26f

2016. dec. 11. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy biszex vagy, vagy pedig még nem tudtad elfogadni, hogy leszbikus vagy és görcsösen szeretnéd, hogy érdekeljenek a fiúk, amivel csak becsapod magadat. De nem kell felcímkézned még magad, előbb szerezz tapasztalatot, aztán eldől. Bármi is lesz, fogadd el, mert nem tudsz ezen változtatni :)
2016. dec. 11. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok pedig biszex vagyok

A farok látványa nem izgat fel csak az h meg***nak

2016. dec. 12. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!