Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány éves korotokban volt az első barátnőtök?
Figyelt kérdés
Egyedül halok meg. :D
18/L
2016. dec. 10. 22:26
1/17 anonim válasza:
14/L vagyok most volt kalandom lánnyal de nemmondanám hogy barátnők vagyunk de teljesen össze vagyok zavarodva :(
3/17 anonim válasza:
Nekem 22, (22 vagyok:) ) ne mondd ezt, biztos hogy találsz valakit előbb utóbb!
5/17 anonim válasza:
17 evesen volt az első csókom, es 18 évesen volt az első komoly kapcsolatom lánnyal, mem vagy elkésve, nyugi, majd jon ha jonnie kell :)
20/l/l
Bp.
6/17 anonim válasza:
Alapvetően 15 éves korom óta barátnőm van, de távkapcsolat és szinte sosem látom, mert leszar, tehát most nem tudom, hogy akkor volt/van-e vagy sem :D
16/L
8/17 anonim válasza:
Mondjuk én biszex vagyok, de szintén 18 éves, és se barátom, se barátnőm nem volt még, ne aggódj.:D Két évet teljesen feleslegesen fordítottam rá az első szerelmemre (aki egy lány volt), eleinte úgy tűnt, lehet valami belőle, de végül mégis egyedül maradtam.
9/17 anonim válasza:
15 évesen, azóta is vele vagyok. <3 22L
10/17 anonim válasza:
Nem volt :(. Pedig próbálkoztam/próbálkozom, de kapcsolatot senki normális nem akar velem úgy tűnik, pedig nincsenek egetrengetően nagy elvárásaim...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!