Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik országba a legérdemesebb melegként kiköltözni/élni? És miért?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 23:03
1/10 anonim válasza:
Japánban elég elfogadóak az emberek.
2/10 anonim válasza:
Németországba valamelyik nagyvárosba (Köln, Berlin). Melegként Kölnben hamarabb találsz partnert minthogy meginnál egy feketét.
3/10 anonim válasza:
Sőt, itt Kölnben a leszbikus lányok kézenfogva sétálnak, csókolóznak, mint a heterok. Teljesen elfogadó a társadalom.
4/10 anonim válasza:
Lisszabon, Porto, senkit nem érdekelnek a melegek, hétköznapi dolog, ezúton könnyebb melót és párt találni. Nyilván benne van a pakliban egy-két retkes fas2 is, amit kihúzhatsz, ha nincs szerencséd.
5/10 anonim válasza:
Hollandia, Írország, Skócia, Anglia
7/10 anonim válasza:
Irán, szaúd-Arábia, Pakisztán, Szudán
8/10 anonim válasza:
London, Amerika egyes nem túl hívő részei, Hollandia, Svédország, Svájc, Németország szerintem viszonylag. Meg Vietnám, Thaiföl, ha Kelet.
Bár én barátnőmmel pont Szingapúrban leszünk két évet jövő évtől.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Németországba tervezek kiköltözni, de nem tudtam, hogy ott "ennyire" elfogadóak az emberek!
2016. dec. 9. 15:38
10/10 anonim válasza:
Bordeaux-ban is nagyon sok meleg él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!