Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ellentétek szerintetek is vonzzák egymást? Bennetek is van valami ellentét a pároddal?
Az ellentétes dologban lehet hogy van valami mert mi is így vagyunk
Én vékony vagyok,o teltebb
Én nyugodt ő hisztis
Én szokes-barna,o fekete hajú
Tehát külsőre és belsore is eltérőek vagyunk
Szerintem is van benne valami abban, hogy az ellentètek vonzàk egymàst. Ahogy az egyik vàlaszolò ìrta, kezdetben nagyon izgalmas felfedezni a màsik vilàgàt, gondolkodàsàt aztàn viszont lehet, hogy ezek az ellentètek kèsőbb problèmàkkà alakulhatnak. Legalàbb is velünk ez volt az előző pàrommal. Mindenben különböztünk, ő szőke, plàza cica volt, sok baràttal, akinek a buli meg a szòrakozàs volt a minden. Aztàn vagyok èn a fekete hajù, nem azt mondom, hogy nem nőies nő, de annyit nem adtam magamra mint ő. Nyugodt vagyok, nem sok baràttal, de akik vannak, azokkal nagyon szoros a kapcsolatom stb. Bulik sem olyan nagyon fontosak az èletemben, jò nèha kirugni a hàmbòl, de nem minden hètvègèn. Szòval előbb utòbb csak veszekedtünk stb...
A mostani baràtnőmmel elèg sok közös van bennünk, mindketten fekete hajùak vagyunk, nyugodt szemèlyisègek, egy összebùjòs közös hètvège pedig többet jelent mindkettőnknek mint a bulik stb. Veszekedni sem veszekszünk sokat, elèg sok dolgot ugyanùgy làtunk ès a problèmàkat is egyformàn kezeljük, oldjuk meg. Ettől függetlenül nem mondom, hogy unalmas lenne a kapcsolatunk. Viszont a munkànk elèggè eltèrő nekünk is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!