Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az ellentétek szerintetek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek szerintetek is vonzzák egymást? Bennetek is van valami ellentét a pároddal?

Figyelt kérdés
Én csak olyan leszbikus párokat ismerek,ahol pl. az egyik nő világos hajú,a másik sötét.Az egyik vékony,a másik telt.Ha külsőre hasonlóak akkor természetük különbözik,pl.az egyik csendes,nyugodt,a másik lobbanékony,hisztis.Akik meg belsőre is hasonlítanak,azok között meg nagy a korkülönbség,vagy nagyon eltérő a szakmájuk,mint nekem és a barátnőmnek.

2016. dec. 8. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Az ellentétes dologban lehet hogy van valami mert mi is így vagyunk

Én vékony vagyok,o teltebb

Én nyugodt ő hisztis

Én szokes-barna,o fekete hajú

Tehát külsőre és belsore is eltérőek vagyunk

2016. dec. 8. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
engem nem vonz az ellentétes
2016. dec. 8. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nagyon különbözőek vagyunk a pàrocskàmmal. Külsőre is, belsőre is. Sajnos, már a végét járjuk, pont az ellentétek miatt. Nem tudjuk kezelni, nincs egy közös pont sem. Én csendes vagyok, szűkebb a baráti köröm, akikkel mélyebb a kapcsolatom. Ő hangos, nagyon sok baràtja van, hetente 2-3-szor eljàrnak kocsmàzni, iszogatni. Én a több gyermekes, házas barataimhoz megyek el hetente, és a gyerekekkel játszok, a barataimmal pedig tàrsasozunk. :) Amikor hisztis vagyok, ő jön utánam. Amikor ő problémàzik, én kinevetem. Én azon borulok ki, mikor végig nézi a lányokat, flörtöl velük, ő azon akad ki, hogy férfiak udvarolnak nekem, kollégàimat alig tudom lekoptatni. És még sorolhatnàm. Ez amiatt okoz gondot, mert egyre jobban hiányzik egy hasonló gondolkodású lány az életemből. Mikor találkozok ilyennel, egyre sűrűbben fordul meg a fejemben, hogy vele mennyivel jobb lenne, mennyire feltölt, akár egy jó beszélgetés is. Tanultam belőle, nem leszek többet együtt az ellentétemmel, ha esetleg ez véget ér..izgalmas az elején, hónapokig, az első év... aztàn kialszik az újdonság varázsa, és arra kezdesz rájönni, hogy te miért nem akarsz olyan ember lenni, mint a másik...
2016. dec. 8. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Külsőre hasonló párt szeretnék mint én de ha belül is hasonló lenne akkor nem lennénk jóban xD 21/L
2016. dec. 8. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is van benne valami abban, hogy az ellentètek vonzàk egymàst. Ahogy az egyik vàlaszolò ìrta, kezdetben nagyon izgalmas felfedezni a màsik vilàgàt, gondolkodàsàt aztàn viszont lehet, hogy ezek az ellentètek kèsőbb problèmàkkà alakulhatnak. Legalàbb is velünk ez volt az előző pàrommal. Mindenben különböztünk, ő szőke, plàza cica volt, sok baràttal, akinek a buli meg a szòrakozàs volt a minden. Aztàn vagyok èn a fekete hajù, nem azt mondom, hogy nem nőies nő, de annyit nem adtam magamra mint ő. Nyugodt vagyok, nem sok baràttal, de akik vannak, azokkal nagyon szoros a kapcsolatom stb. Bulik sem olyan nagyon fontosak az èletemben, jò nèha kirugni a hàmbòl, de nem minden hètvègèn. Szòval előbb utòbb csak veszekedtünk stb...

A mostani baràtnőmmel elèg sok közös van bennünk, mindketten fekete hajùak vagyunk, nyugodt szemèlyisègek, egy összebùjòs közös hètvège pedig többet jelent mindkettőnknek mint a bulik stb. Veszekedni sem veszekszünk sokat, elèg sok dolgot ugyanùgy làtunk ès a problèmàkat is egyformàn kezeljük, oldjuk meg. Ettől függetlenül nem mondom, hogy unalmas lenne a kapcsolatunk. Viszont a munkànk elèggè eltèrő nekünk is. :)

2016. dec. 8. 22:52
 6/6 LinaLight válasza:
Az én barátnőm szinte a szöges ellentétem. De én lobbanékony vagyok,ő tárgyilagosabb. Viszont amíg én szavakkal próbálkozom,addig ő verekedne(ha hagynám:P). Más a világnézetünk is. Ő sokszor pesszimista,én meg túl optimista. Viszont remekül a földön tartjuk egymást. Nem mindig értünk egyet,de kiegészítjük a másikat :$
2017. jan. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!