Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan vagyok, hogy tudnám átadni magam annak, amit érzek?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. 20 éves korom óta van szeretőm, férfi. De úgy érzem, a nőkhöz is vonzódom, de eddig nem volt semmi tapasztalatom velük. Úgy érzem, hogy ahhoz, hogy kiéljem a szexualitásom, valamiért át kell élnem. Amikor eszembe jut, hogy milyen lehet egy lánnyal együtt lenni, a szabadság, az egyenrangúság (a férfiakkal való kapcsolatomban pont az ellenkezője izgat), és egy új fajta élvezet gondolata az első, ami az eszembe jut. Viszont mikor alkalom adódik, hogy megcsókoljanak, vagy hogy több is történjen, mindig megtorpanok ("helyes, amit csinálok? biztos, hogy nem csinálok rosszat? olyan tapasztalatlan vagyok, biztos esetlen leszek, nem is tudom elképzelni, mit kell csinálni.") Fejben nem tudom, hogy a férfiak vagy nők vonzanak -e jobban, teljesen más fog meg a két téren. Keresem magam ezen a téren, nem is tudom, hogy milyen lennék. A szex milyen egy lánnyal? Nem tudom elképzelni, hogy teljesen ösztönösen hogy működhet. Mármint nekem például az orális szextől ritkán, ujjazástól nem szokott orgazmusom lenni, a simogatást és az ujjazást szeretem egyszerre igazán. Férfiakkal a durvább szexet. Mesélnétek róla, hogy hogy működik a testiség két lány között? A szexet nagyon szeretem, de ez a része hiányzik, nem tudom mi lehet a tapasztalatlanságomon kívűl, ami visszatart ettől.2016. dec. 4. 21:32
1/2 anonim válasza:
És is féltem, mert pasi se nyelvvel se ujjal nem tudott kielégíteni (bár máshogy se nagyon, illetve csak egynek ment máshogy, fel is adtam, hogy pasizzak, egyébként se vonzottak soha testileg), de lánynak ment egyből. Ezerszer jobb is volt. Amúgy lehetséges, hogy béna leszel de semmi gond. De lehet te is megtalálod elsőre akár a partnered G pontját. ^^ Csak mondd meg azért, hogy neked ez első és segítsen. :) Ne félj. ;) Egyébként szerintem a férfiak nem tudnak nyalni meg ujjazni se igazából, ezt egy nő jobban érzi mit hogyan hol merre. :D
2/2 anonim válasza:
ha tapasztalatlan vagy akkor nem gáz a bénázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!