Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Nektek mi a kizáró ok, hogy kapcsolatba kezdjetek egy lánnyal?
Érdekelne mások álláspontja ezzel kapcsolatban.
pl: én nem szeretem, ha valaki ok nélkül bunkó másokkal vagy ha rémesen buta.
21LL
Rengeteg a kizaro ok, magasak az elvarasaim. :D
24ll
Külsőre:
- Plázacicás, utcanős stílusú, tehát irdatlanul sok,ízléstelen smink, felpumpált száj, giga szilikonmell.
- Feslett,közönséges öltözék, pl.nyáron crop top, egyéb mélyen dekoltált felső,semmit sem takaró miniszoknya vagy short(minimum combközépig érjen le),feltűnő,rikító hajszín.
Belsőre:
-könnyűvérű természet, állandó szereplési vágy,fellengzősség,beképzeltség,megbízhatatlanság,hűtlenség,hazudozás,éretlenség,önzés,empátia hiánya másokkal szemben,illetve ha nem képes felmérni a szavai és tettei súlyát és ha elvárja,hogy csak én tegyek bele a kapcsolatba ő meg nem képes áldozatokat hozni értem/a kapcsolatért.
-Rasszista nézetek.
+ 1,Ha már gyereke van.Ez persze nem tartozik a tupikus kizáróokok közé,mert lehet ő egy kedves,értelmes,szolidan csinos hölgy is,de én nem szeretnék gyereket nevelni(sajátot sem),ezért ha meg is felel a fent leírtaknak,nem egymást keressük.
3!
A minimum combkozepig leero short az ferfi nadrag!
A csajok rovidebbet szoktak hordani!
Belső: műveletlenség, butaság, neoliberális nézetek, rózsaszín ködben élés, szóval amit az aktivisták a melegek szájába adnak kb. Érdektelenség a politika, társadalmi kérdések iránt, férfiasság, önzőség, éretlenség, 25 év alatt.
Külső: túlsúly, túlzott magasság, sporttevékenység elutasítása, idióta stílusok (gót meg ilyesmi), a férfiasság legkisebb jele is, rövid haj, csúnya fogak, ápolatlanság, vulgaritás, tetoválások.
Magasak az elvárásaim, tudom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!