Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sweetcandy, Pinkvanilla, csak nekem tűnik úgy, hogy totál kihaltak ezek az oldalak?
Figyelt kérdés
Regisztráltam kíváncsiságból pár napja, de semmi... Mintha valami szellemvárosba csöppentem volna... :/2016. dec. 2. 23:35
1/6 anonim válasza:
Mindkét oldal kihalt. Mindkettőn fent vagyok, de semmi értelme. Nekem ezeket az oldalakat ajánlották, ezért is vágtam bele. De ha olyan az ismerkedés mint ott, akkor régen rossz :)
19/bi/l
2/6 A kérdező kommentje:
És akkor mégis hol az istenben lehetne?? :D
2016. dec. 3. 00:24
3/6 anonim válasza:
Nekem annó lett barátnőm a sweetcandyről 3 évvel ezelőtt,mondjuk már rég nem voltam fent,nem tudom milyen a mostani felhozatal.
5/6 anonim válasza:
De a tinder nem inkább ilyen.. alkalmira partnerkereső?
És amúgy igen, pinken már évek óta nem voltam és már akkor is kihalt volt + ha jól emlékszem mintha fizetős lenne... sweet-en máig használom csak épp a cikkek miatt xD az emberek 70%-a már nem is nézi -kivéve ha pestiekről beszélünk- ismertem meg olyan csajszit akivel randiztam is és összebarátkoztunk mert elkezdtünk ott dumálni de azóta csak egy-egy olyan emberrel beszélgettem ott akik kb. azonnal válaszoltak 1napon belül. A többiek vagy ritkán vannak fent vagy már nincsenek is.
6/6 anonim válasza:
hát, lehet, hogy többségében alkalmi, de én például ott ismerkedtem meg a barátnőmmel, akivel több mint egy éve együtt vagyunk, illetve több lánnyal is találkoztam már ott, akik tényleg komoly kapcsolatot keresnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!