Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Másfél éve brutálisan szerelmes vagyok egy nálam 15 évvel idősebb nőbe. Legjobb barátok vagyunk, napi szinten órákat beszélünk. Ferjetlen és a pasijaval 3 éve szakított. Volt, hogy felhozta, és hogy hiányzik neki. De már nem tudná elképzelni pasival az életet és teljesen undorítónak talalja őket. Persze arról sosem volt szó, hogy biszexuális e. De néha voltak egészen fura megjegyzései. Felém is. Aztán mikor én is közeledni próbáltam, ő mintha eltaszitott volna. Nagyon imád, de sajnos nem tudom, hogy abba az értelemben-e, amiben én annyira.Volt, hogy felhozta a korkülönbsèget, még hogy ő már öreg, még a hasonló bèna duma. Igazából fogalmam sincs mit kéne tennem. Teljesen oda vagyok érte, de ő nem a legkönnyebb eset. Annyira szeretem, hogy az fáj. És annyira kívánom, hogy az nem normális. Nem bírom már megérinteni sem, mert teljesen felizgulok. Nem birnám ki nélküle, nem szeretném elveszíteni azzal, hogy bevallom neki, aztán ő megijed esetleg és már nem nézne úgy rám, majd eltavolodnank. Mit tennétek a helyemben? Teljesen tanácstalan vagyok. El kéne neki mondanom? Vagy még várjak? De másfél éve csak ezt teszem és mindig csak rosszabb. Hogyan kéne esetleg kezdenem? Mindenképpen személyesen?
2016. nov. 28. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudja, hogy vonzódsz a nőkhöz? Először talán azt kéne megtudni, mit gondol az ilyesmiről. Aztán bevallanád neki, hogy te már szerettél bele nőbe.

És ha még ezek után is szóba áll veled és nem kiábrándítóak a reakciói, lehet azt is megérti, ha óvatosan elmondod, hogy őt is nagyon megszeretted.

De azt tartsd észben, hogyha emiatt eltávolodtok, akkor annyit is ért az egész. Másfél éve szenvedsz emiatt, nálad nem fellángolás és csak kínzod magad. Jobb az ilyet tisztázni, mielőtt az egész életed erre megy el.

Vagy-vagy alapon készülj fel mindkét eshetőségre, de ne érezd úgy, hogy mindennek vége, ha esetleg ő nem érez így irántad és nem is akarja megpróbálni veled. Majd jön más akkor, bár ez tudom nem segít sokat ilyenkor.

Na de sok sikert mindenesetre.

2016. nov. 28. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ő még bizonytalan. A férfiaktól már undorodik a nők felé még nem mer nyitni.Én is ismerek nőt,aki keresztül ment ezen lelkileg és mentálisan nagyon bonyolult és megterhelő folyamat ráébredni,hogy nem is heteró, és áttérni a másik nemre. Aki csak egy nemet preferál(mindegy,hogy a sajátját vagy az ellenkezőt),az nem értheti meg.

Mindenképpen érdemes várnod,csak nagyon türelmesnek kell lenned vele, ha valakit szeret az ember akkor nem nehéz. Ne add fel,ézedtesd vele,hogy bízhat benned és mellette vagy. Törődj vele,segíts neki amiben csak tudsz,szervezz közös programokat,hallgasd meg, ha szomotú próbáld felvidítani.Szóval érezze hogy foglalkozol vele és fontos neked. Reagálj a jeleire, te is jelezd finoman hogy akarsz tőle valamit. Lehet,hogy csak szerelem nélkül kötödik hozzád és elriasztanád,ha bevallanád hogy szereted.De az is lehet,hogy ő is többet akar,és próbál célozgatni,de ha te nem reagálsz,azt hiszi csak barátként szereted. Tehát óvatosan puhatolózz,burkoltan jelezd a szándékod és sasszemmel figyeld az ő jeleit.Ha úgy látod jól fogadja,akkor pedig lépj.

Pl.Mennyire intim a viszonyotok?Hogy reagál ha megöleled,megpuszilod? Vagy ha beszélgetés közben megsimogatod a kezét? Ha megdícséred,hogy milyen szép,csinos? Ő mennyire keresi a kontaktust?Aludtatok már a másiknál? Ha ezeket viszonozza akkor lehet esélyed,megpróbálhatod. Bár azt mondod bensőséges a kapcsolatotok,úgyhogy ha úgy látod ő is kész rá,akkor tiéd a pálya.

A korkülönbség meg ne érdekeljen egyikőtöket sem, az én drágám is idősebb nálam 10 évvel:-) Ismerek működő kapcsolatot 19 évvel is. És az én barátnőm is férjnél volt előttem,úgyhogy nem lehetetlen:-) Sok szerencsét:-)

2016. nov. 28. 17:40
 3/3 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Eszembe jutott, egy csavaros kis terv:)

Nincs egy közös barátotok véletlenül? Akit beavathatnál, ő pedig viccesen felvetné, hogy szerinte bele vagy zúgva…

Meglátjuk, mit szól hozzá…

Aztán ha mégsem akkor legalább már tudni fogod…

2016. nov. 29. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!