Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagy hogyan tudnék lányokkal ismerkedni?
Szia! Szivesen megismernelek :) irja, ha gondolod!
22N :)
Szia. Vannak pedig szép lányok társkeresősn, csak ugye kinek mi a szép. Nézz fel több oldalra, van egy csomó Pl. pinkvanilal, sweetcandy, twoon is láttam elég sok -szerintem- szép lányt. Az meg, hogy értelmes-e, eldől egy rövidebb beszélgetés után is..
Vannak gyakran meleg partik (pl. Ösztrosokk minden hónapban szinte) és melegbarát beülős helyek (PEsten legalábbis), ezeket érdemes becélozni.
mintha en irtam volna ki a kerdest, teljesen ugyan ez a 'gondom' mindenhol sajnos csak rovid haju fius lanyokat talalok egy lany/no legyen noies es vonzo!
Ha valaki szeretne ismerkedni az irjon nekem legyszives kiveve ha keppel kezdi a vegen kiderul hogy fiu vagy fius lany:)
Ha gondolod, nekem is írhatsz, szívesen beszélgetnék :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!