Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol vagy hogyan tudnék lányokk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagy hogyan tudnék lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sajnos értelmes és szép lányokat nem igazán találtam társkeresőkön, élőben pedig nem annyira vállalom fel a dolgot, hogy pl leszólítgassak. Igazából már az is jó lenne, ha tudnék erről valakivel beszélni, még csak most körvonalazódnak bennem a dolgok. 21l

2016. nov. 27. 00:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Beszélgetni lehet élőben is, később kiderülhet, mi a helyzet, és nem kell felvállalni az elején.
2016. nov. 27. 00:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia! Szivesen megismernelek :) irja, ha gondolod!

22N :)

2016. nov. 27. 09:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia. Vannak pedig szép lányok társkeresősn, csak ugye kinek mi a szép. Nézz fel több oldalra, van egy csomó Pl. pinkvanilal, sweetcandy, twoon is láttam elég sok -szerintem- szép lányt. Az meg, hogy értelmes-e, eldől egy rövidebb beszélgetés után is..

Vannak gyakran meleg partik (pl. Ösztrosokk minden hónapban szinte) és melegbarát beülős helyek (PEsten legalábbis), ezeket érdemes becélozni.

2016. nov. 27. 12:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne :). A Pinkvanilla nekem nem jött be, még itt is valamivel jobb ismerkedni, bár nem az igazi. Ezek a "melegbarát beülős helyek" merre vannak? Tudsz konkrét példát mondani?
2016. nov. 27. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Írj ha gondolod :)
2016. nov. 27. 20:27
 6/13 anonim ***** válasza:

mintha en irtam volna ki a kerdest, teljesen ugyan ez a 'gondom' mindenhol sajnos csak rovid haju fius lanyokat talalok egy lany/no legyen noies es vonzo!

Ha valaki szeretne ismerkedni az irjon nekem legyszives kiveve ha keppel kezdi a vegen kiderul hogy fiu vagy fius lany:)

2016. nov. 27. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Uh írjatok :3 Beszélgetés céljából akár. Kicsit bolond, lányos lány vagyok, hosszú szőke hajjal. Sokat beszélek, és 17 éves vagyok. Csak eléggé magányos vagyok így mostanában, szóval, hogy ha van kedve valakinek, az bátran írjon:)
2016. nov. 28. 00:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, nekem is írhatsz, szívesen beszélgetnék :)

21/L

2016. nov. 28. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is szívesen ismerkedek. 17 éves vagyok bár érettebb a koromnál ezért keresnék idősebb leszbikusokat. Én nőies vagyok és a magam fajtákra is bukok:D (sajnos, pedig ez sokkal nehezebb feladat valljuk be:D)
2016. nov. 28. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:

valaki nekem iiis!:))

17/L

2016. nov. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!